Rohkema info nägemiseks:

UUEM VIIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekülgset valikut tööriideid, -jalatseid, isikukaitsevahendeid, tööriistu, Led lampe, majapidamistarbeid, tehnikat, köögitarbeid, jalgrattaid ja -tarvikuid, mis muudavad töö ja igapäevaelu lihtsamaks ja mugavamaks

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Uuem Viis OÜ on Eesti ettevõte, mis on olnud Sinu usaldusväärne partner juba alates 2009. aastast. Meie esinduspoed asuvad nii Tartus (Aardla 23B) kui ka Tallinnas (Mustamäe tee 50), pakkudes laia valikut kvaliteetseid tooteid, mis muudavad Sinu tööd ja igapäevaelu märksa lihtsamaks ja mugavamaks.

Uuem Viis OÜ pakub laia valikut tööriideid ja -jalatseid, mis tagavad Sinu mugavuse ja ohutuse igas olukorras. Olgu sul vaja spetsiaalseid tööriideid või mugavaid jalatseid, meil on kõik, mida vajad. Oleme spetsialiseerunud mitmesuguste tööriistade ja tehnikavidinate pakkumisele, mis aitavad Sul igasuguseid ülesandeid kiiresti ja tõhusalt lahendada. Kvaliteetsed tööriistad muudavad Sinu töö lihtsamaks ja tõhusamaks.

Meie valikus on energiasäästlikud ja ereda valgusega LED lambid, mis sobivad nii koduvalgustuseks kui ka tööruumide valgustamiseks. Tagame hea valgustuse igas olukorras. Pakume laia valikut majapidamistarbeid ja köögitarbeid, mis muudavad koduse elu korraldamise ja kokkamise lihtsamaks. Kvaliteetsed tooted tagavad, et Sinu kodu oleks alati korras ja mugav.

Turvalisus on meile oluline. Seetõttu pakume kõrgekvaliteedilisi isikukaitsevahendeid, mis tagavad Sinu ohutuse nii tööl kui ka igapäevaelus. Kui armastad liikumist ja sporti, siis meie valikus on kvaliteetsed jalgrattad ja -tarvikud, mis muudavad iga sõidu nauditavaks ja ohutuks.

Uuem Viis OÜ meeskond on pühendunud pakkuma parimaid tooteid ja teenuseid meie klientidele. Olenemata sellest, kas oled professionaalne käsitööline, koduperenaine või spordisõber, leiad meie poest alati midagi, mis vastab Sinu vajadustele.

Tutvuge tootevalikuga juba täna!

E-POOD

UUEM VIIS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Rasmus L.

Suurepärane valik ja kiire teenindus! Leidsin siit parimad tööriided. Kindlasti soovitan kõigile!

- Marika U.

Nende isikukaitsevahendid on tõeliselt mugavad ja vastupidavad. Hindan kõrgelt nende kvaliteeti ja valikut.

- Kadri V.

Nende LED lambid on suurepärased energiasäästjad ja valgustavad mu tööruumi ideaalselt. Väga rahul!

Miks valida meriinovilla soe pesu?

Mis on üldse meriinovill ja miks kõik kiidavad sellest valmistatud sooja pesu? Meriinovilla peetakse villa tippklassiks – see on väga nahasõbralik ning 100% naturaalne. Meriinovillal on palju häid omadusi – nii sobib see aluskihina kandmiseks iga Sinu tegevuse juures. Meriinovill on hüpoallergeenne, see sobib ideaalselt tundliku nahaga inimestele ja ka lastele. Meriinovilla kiud reageerivad kandja […] The post Miks valida meriinovilla soe pesu? appeared first on UM5.ee.

Loe algallikast um5.ee

Dropdown

kõik artiklid

Neurum tööriiete kollektsioon

Toome Teieni uue disainer kollektsiooni tööriiete maailmas – Neurum tööriiete kollektsioon. Neurumiga oled äärmiselt stiilne ning tööpäevad muutuvad kordades mu
um5.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.