Rohkema info nägemiseks:

JANAUTO GROUP OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tagame kiire, usaldusväärse ja personaalse transporditeenuse, kohandudes iga kliendi individuaalsete vajadustega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Janauto Group OÜ on juba üle kümnendi olnud Eesti transpordimaastikul silmapaistev mängija. Oma juured ulatuvad tagasi aastasse 2009, mil ettevõtte asutati Eesti kapitali toel. See on olnud aastaid pideva õppimise, arengu ja klientide vajadustele vastamise aega.

Kuigi transpordimaailm võib tunduda sageli keeruline ja muutlik, on Janauto Groupi tiim suutnud luua maine kui ettevõte, kes mitte ainult ei täida transportimise ülesandeid, vaid teeb seda usaldusväärselt, kiiresti ja kliendi soovidele keskendunult. Me mõistame, et kauba transportimine pole ainult logistiline ülesanne – see on ka ettevõtte maine ja väärtuste edasiandmine.

Janauto Groupi jaoks pole oluline mitte ainult see, et kaup jõuaks sihtkohta, vaid ka see, kuidas see jõuab. Iga veo taga on lugu, ja me soovime, et see lugu oleks positiivne. Seetõttu keskendume alati klientide ootustele, olles avatud nende soovidele ja tagades, et nende kaupade transport esindaks parimal võimalikul moel nende ettevõtte identiteeti.

Eesti turul tegutsedes on Janauto Group OÜ saanud sünonüümiks kvaliteedile ja usaldusväärsusele. Ükskõik, kas olete uus klient või olete meid juba aastaid usaldanud, oleme siin, et pakkuda teile parimat transpordikogemust. Olete meiega alati heades kätes.


JANAUTO GROUP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tõnis K.

Ülekabariidiliste veoste korraldus on alati kiire ja täpne. Meie kauba kvaliteetne kättetoimetamine on neile alati esmatähtis.

- Natalja V.

Janauto Group on aidanud mul mitmel korral erinevaid esemeid transportida.

Nende meeskond on alati sõbralik ja abivalmis ning kogu protsess on sujuv ja muretu.

- Marten K.

Tähtaegadest kinnipidamine on nende tugevaks küljeks ning veod toimuvad alati sujuvalt. Soovin neile jätkuvat edu!

JANAUTO GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Janaouto Group on ettevõte, mis on pühendunud kauba transporditeenuste osutamisele. See ettevõte asutati 1. juulil 2009. aastal, kuid majandustegevus algas ettevõttes alles järgmise aasta mais. Sellest ajast alates on OÜ Janaouto Group pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes oma klientidele kvaliteetseid transporditeenuseid.2022. aastal oli OÜ Janaouto Group töötajate keskmine arv 9 inimest. See näitab, et ettevõte on suutnud säilitada stabiilse tööjõu, mis on oluline tegur, mis aitab tagada ettevõtte pikaajalise edu. Tööjõukulu olid kokku 203 148 eurot, mis näitab, et ettevõte investeerib

Dropdown

kõik artiklid

Milleks kasutatakse platvormhaagiseid?

Platvormhaagiseid kasutatakse laialdaselt kaupade ja esemete transportimiseks maanteel. Need haagised koosnevad tavaliselt pikast, lamest platvormist, millel on
ssb.ee
Platvormhaagiseid kasutatakse laialdaselt kaupade ja esemete transportimiseks maanteel. Need haagised koosnevad tavaliselt pikast, lamest platvormist, millel on teljed ja rattad ning mida vedab tavaliselt veoauto või traktor. Platvormhaagised on mitmekülgsed ja sobivad paljude erinevate kaupade, sealhulgas raskete seadmete, masinate ja ehitusmaterjalide transportimiseks. Neid kasutatakse sageli kaubaveoks pikkade vahemaade jaoks, näiteks rahvusvaheliste vedude jaoks. Lisaks kaupade transportimisele võivad platvormhaagised olla kasulikud ka mitmesuguste muude ülesannete jaoks. Näiteks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.