Rohkema info nägemiseks:

PEEGELKLAAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kohandatud klaaslahenduste loomisega, mis sisaldavad klaasvaheseinu, -uksi, dušinurki, mööblit, köögiklaase, terrassilahendusi ja palju muud.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus klaas ja peegel ei ole lihtsalt funktsionaalsed elemendid, vaid kaasaegse esteetika ja praktilise disaini olemus. Meie teekond algas kirest muuta ruume klaasi ilu ja mitmekülgsusega. Oleme uhked oma võime üle luua kohandatud klaaslahendusi, mis on visuaalselt lummavad ja samuti kohandatud vastama iga kliendi ainulaadsetele vajadustele.

Meie tootevalik on meie innovatsiooni ja kvaliteedi pühendumuse tunnistus. Alates garderoobisüsteemidest, mis määratlevad ümber teie hoiuruumi, kuni lükanduste ja ruumijagajateni, mis pakuvad paindlikkust ja elegantsi, oleme meistrid toodete loomisel, mis sulanduvad sujuvalt igasse sisekujundusse. Meie klaasvaheseinad ja -uksed on rohkem kui lihtsalt tõkked; need on keerukuse avaldused, mis suurendavad teie keskkonna avatust.

Astuge meie dušinurkade rahulikkusse või laske looduslikul valgusel üle ujutada teie ruumi meie klaaslae ja -põrandatega. Meie köögimööbel ja köögiklaasid on loodud vastu pidama ajaproovile, lisades samal ajal teie kodu südamesse stiili puudutuse. Neile, kes otsivad erakordset, pakuvad meie treppid ja piirded, terrassilahendused, kasvuhooned ja varikatused võrdset käsitööoskust ja vastupidavust.

Meie ekspertiis ulatub klaasist mööblini, kus iga tükk on funktsionaalsuse ja kunstilisuse ainulaadne segu. Olgu selleks riiulid, akvaariumid või kaitseklaasid, tagame, et iga ese peegeldab teie isiklikku stiili ja vajadusi. Meie põhjalikud protsessid, nagu facettlihvimine, klaasi kõvenemine ja klaasi lamineerimine, tagavad, et meie tooted on mitte ainult ilusad, vaid vastavad ka kõrgeimatele ohutuse ja kvaliteedi standarditele.

Tänu meie arenenud tehnikatele nagu kilekatmine ja matistamine, saame oma toodetele lisada pilte ja mustreid, muutes iga loomingu ainulaadseks kunstiteoseks. Meie puidust või plaadist valmistatud mööbel on valmistatud täpsusega, tagades, et see täiendab teie ruumi ideaalselt. Me hoolitseme kõige eest alates mõõtmisest, transpordist kuni paigaldamiseni, pakkudes algusest lõpuni muretut kogemust.

Liituge meiega klaasi ja peegli võimaluste ümberkujundamisel. Las me aitame teil teie visiooni ellu viia meie võrdlematu käsitööoskuse ja pühendumusega tipptasemele. Uurige meie tooteid ja avastage, kuidas me saame teie ruumi muuta teie kujutlusvõime peegelduseks.

Kontakt

PEEGELKLAAS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna M.

Mul on nende toodetega äärmiselt rahul, täpselt seda, mida otsisin.

- Martti K.

Tõeliselt muljetavaldav käsitöö ja tähelepanelik personal.

- Priit L.

Suurepärane valik ja uskumatu paindlikkus kohandamisel!

Kuidas klaasseinad ja katuseaknad suurendavad loomulikku valgust?

Eritellimusel klaas on kohandatud lahendus, mis on loodud vastama koduomaniku konkreetsetele vajadustele ja eelistustele. See pakub ainulaadset funktsionaalsuse, vastupidavuse ja esteetilise atraktiivsuse kombinatsiooni, muutes selle populaarseks valikuks neile, kes soovivad oma eluruumi täiustada. Eritellimusel klaasi saab vormida erinevatesse kujudesse, sealhulgas uksed, vaheseinad, seinad ja dekoratiivelemendid, pakkudes lõputuid võimalusi kodu muutmiseks. Klaas on mitmekülgne materjal, mida saab kasutada arvukates rakendustes kogu kodus. Selle läbipaistvus võimaldab siseruumide ja

Dropdown

kõik artiklid

Millised on peegelklaaside rolli arengud ajaloos ja tänapäeva disainimaailmas?

Klaasi- ja peegelklaasidaini kunst on olnud esteetilise väljenduse ja funktsionaalse kasulikkuse nurgakiviks eluruumides sajandeid. Antiiktsivilisatsioonide pee
ssb.ee
Klaasi- ja peegelklaasidaini kunst on olnud esteetilise väljenduse ja funktsionaalse kasulikkuse nurgakiviks eluruumides sajandeid. Antiiktsivilisatsioonide peegeldavatest tiikidest kuni tänapäeva kõrgtehnoloogiliste, keskkonnasõbralike peegelklaasideni on peegelklaaside disaini teekond rikas innovatsiooni ja loovusega. Selles uurimuses sukeldume uuenduslike peegelklaaside disainide maailma, avastades, kuidas need muudavad ruume ja peegeldavad isiklikku stiili. Peegelklaasid on arenenud eliidi luksusesemetest kättesaadavateks dekoratiivelementideks, mis täidavad nii praktilisi kui ka

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.