Rohkema info nägemiseks:

AVERS DISAIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1262; jälgijaid - 52. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AVERS DISAIN OÜ kohta arvamuslugu!"

AVERS DISAIN OÜ hetkeolukord

Juba 1262 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 52 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

AVERS DISAIN OÜ alustas tegevust 2009.a. ja põhitegevusalaks on mööbli, valgustite ja muude kodutarvete jaemuuk (EMTAK 4759). Kaupade muugiga seonduvad teenused on sisekujundamine. Tegevus toimub aadressil Malmi 6-M4, Narva asuvas salongis.

Koostööd teeme selles valdkonnas kompetentsete arhitektide ja sisekujundajatega.

OÜ Avers Disain personal on pidevalt arendanud oma tehnilisi teadmisi nii koolituste kui teemakohaste messide külastusega.

OÜ Avers Disain eesmärgiks on arendega konkurentsivõimeliseks ettevõtteks, kes oleks võimeline pakkuma kvaliteetset toodangut ja professionaalset klienditeenindust sisekujundusmaterjalide valdkonnas.

Pöörame senisest suuremat tähelepanu kulude rangele kontrollile.

AVERS DISAIN OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.