Rohkema info nägemiseks:

SEIGER BALTIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Seiger Baltic pakub kuivjääpuhastus teenust. Kuivjääga kokkupuutel mustus külmub ja pudeneb,graanulid aurustuvad ja järele jääb ainult pinnalt eemaldatud mustus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond koosneb kogenud ja pühendunud spetsialistidest, kelle eesmärk on pakkuda kõrgekvaliteedilisi teenuseid, mis vastavad täielikult meie klientide ootustele kuivjääpuhastuse ja ventilatsioonitööde valdkonnas. 

Oleme uhked selle üle, et meie meeskonnas töötavad ainult kõige kogenumad ja kvalifitseeritumad spetsialistid. Iga meie töötaja on pühendunud oma tööle ning omab ulatuslikku kogemust kuivjääpuhastuse ja ventilatsioonitööde valdkonnas. Meie meeskonnaliikmetel on põhjalikud teadmised ja oskused, mis võimaldavad meil saavutada suurepäraseid tulemusi igas projektis, millele me end pühendume.

Seiger Baltic pakub kuivjääpuhastuse teenust, mis on tõhus ja keskkonnasõbralik viis erinevate pindade puhastamiseks. Kuivjääga kokkupuutel külmub mustus ja tolmutükid ning aurustub seejärel, jättes taga vaid täiesti puhta ja mustusevaba pinna. See meetod on eriti kasulik, kuna see ei jäta maha kemikaalide jääke ega keskkonda kahjustavaid aineid. Lisaks kuivjääpuhastusele pakume ka ventilatsioonitöid, et tagada teie hoone õhukvaliteet ja ventilatsioonisüsteemi efektiivne toimimine.

Oleme pühendunud kvaliteedile, ohutusele ja keskkonnahoidlikkusele ning see on see, mis eristab meid teistest konkurentidest turul. Meie eesmärk on alati ületada klientide ootusi ja pakkuda teenuseid, mis aitavad parandada nende töökeskkonda ja elukvaliteeti.

Kui otsite usaldusväärset partnerit kuivjääpuhastuse ja ventilatsioonitööde valdkonnas, siis võtke meiega ühendust. 

Vaata rohkem

SEIGER BALTIC OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Lauri P.

Meie süsteem näeb välja nagu uus ja õhk on palju puhtam. Suurepärane töö!

- Mart K.

Olen äärmiselt rahul kuivjääpuhastuse teenusega. Tulemus sai hea ning soovitan teistelegi!

- Jaanus T.

Hind oli taskukohane ja teenuse kvaliteet väga hea.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SEIGER BALTIC OÜ tegevusaruanne 2022

Seiger Baltic OÜ on teostab ventilatsioonitöid ning sellega seonduvat. Teostati erinevaid ventilatsioonitöid erinevatele juriidilistele isikutele. Tegevusaasta müügituluks kujunes 222,1 tuhat eurot (2021: 100,6 tuhat eurot). Aruandeaasta puhaskasumiks kujunes 6,4 tuhat eurot (2021: puhaskasum 4,8 tuhat eurot). Majandusaastal oli ettevõtets keskmiselt 2 töötajat. Eesmärgid 2023 majandusaastaks on tegevuse laiendamine teistesse EL riikidesse.

Dropdown

kõik artiklid

Kas teadsite, et kuivjääpuhastus võib eemaldada plastmasstoodete valujäägid? Kuidas see toimib?

Plastmasstoodete tootmine on tänapäeval oluline osa meie igapäevasest elust. Need mitmekülgsed materjalid leiavad kasutust paljudes tööstusharudes, sealhulgas a
ssb.ee
Plastmasstoodete tootmine on tänapäeval oluline osa meie igapäevasest elust. Need mitmekülgsed materjalid leiavad kasutust paljudes tööstusharudes, sealhulgas autotööstuses, elektroonikatööstuses, meditsiinisektoris ja paljudes teistes. Kuid plastmasstoodete tootmise protsess võib jätta jääke ja valujääke, mis vajavad pärast tootmist hoolikat eemaldamist. Üks tõhus ja keskkonnasõbralik viis nende valujääkide kõrvaldamiseks on kuivjääpuhastus. Mis on kuivjääpuhastus? Kuivjääpuhastus on innovaatiline ja tõhus puhastusmeetod, mis kasutab tahket süsinikdioksiidi (CO2) kuivjääd

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.