Rohkema info nägemiseks:

AGIATO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Loome unustamatuid toiduelamusi erinevate sündmuste jaoks, pakkudes kvaliteetset toitu ja professionaalset catering-teenust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast AGIATO OÜ maailma, kus iga söögikord on maitsepidu ja iga sündmus unustamatu elamus. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: spetsialiseeruda lõunasöökide kaubandusele ja jaotusele ning pakkuda catering-teenuseid elu erilisteks hetkedeks, sealhulgas sünnipäevadeks, pulmadeks ja muudeks sündmusteks. Oleme rohkem kui lihtsalt toiduteenus; oleme õhkkonna loojad ja kulinaarse naudingu kuraatorid.

AGIATO OÜ-s usume, et toit pole lihtsalt kõhutäis; see on armastuse keel ja sild inimeste ühendamiseks. Meie loosung, Naudi iga hetke!, võtab kokku meie filosoofia, et iga suutäis peaks olema meeldejääv kogemus. Pärnu sagivatest tänavatest kuni Audru valla rahulike maastikeni toome peene einestamise olemuse teie uksele.

Meie menüü, maitsete mosaiik, on loodud parimatest koostisosadest ja suurima hoolitsusega. Olgu tegemist mõnusa lõunaga meie hinnatud Vürts Bistroos või professionaalselt korraldatud ürituse mugavusega, meie kvaliteedi ja teeninduse pühendumus on kõigutamatu. Oleme uhked oma võime üle luua sünnipäevalauad, mis säravad rõõmust ja pulmalauad, mis kajavad armastusest.

Kui liigute läbi meie veebilehe, avastate meie pakutavate teenuste valiku. Meie pühendumus teie rahulolule peegeldub igas valmistatud roas ja iga seatud lauas. AGIATO OÜ-ga ei vali te lihtsalt sööki või teenust; valite kogemuse, mis jääb teie mälestustesse kauaks pärast viimast suutäit.

Liituge meiega teekonnal tavalise muutmiseks erakordseks. Omaks võtke peene einestamise kunst ja laske AGIATO OÜ-l muuta teie järgmine söögikord või sündmus kulinaarseks meistriteoseks. Võtke meiega ühendust juba täna ja alustagem seda maitsvat teekonda koos.

Märkus: Meie veebileht kasutab kasutajakogemuse parandamiseks ja kõikide funktsioonide töökindluse tagamiseks küpsiseid. Meie saidi sirvimist jätkates nõustute meie küpsiste kasutamisega.

Kontakt

AGIATO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karl T.

Aitäh, et muutsite meie pulmaõhtu unustamatuks! Soovitan soojalt kõigile!

- Marko S.

Meeldivalt üllatunud! Toit oli maitsev ja teenindus suurepärane.

- Kairi L.

Väga professionaalne ja hoolikas teenindus. Kindlasti kasutan tulevikus uuesti!

Kuidas tagada pulmamenüüs kõigi külaliste rahulolu?

Pulmade planeerimisel on menüü rohkem kui lihtsalt roogade nimekiri; see on oluline element, mis täiendab teie erilise päeva üldist kogemust. Hoolikalt koostatud menüü võib tõsta pidustuste meeleolu, peegeldada paari isiksusi ja tagada, et külalised lahkuvad heade mälestuste ja rahuldatud isuga. Tea oma külaliste eelistusi ja dieetpiiranguid Alusta külaliste dieetvajaduste ja eelistuste kohta info kogumisest. Lisa oma RSVP kaartidele jaotis, kus külalised saavad märkida allergiaid, dieetpiiranguid või erisoove. See proaktiivne lähenemine aitab kõigi vajadusi arvestada ja vältida viimase

Dropdown

kõik artiklid

Millised on töö lõunatamise etiketi olulised aspektid?

Kiire tööpäeva keskel on lõunapausi pidamine hädavajalik tootlikkuse säilitamiseks ja vaimse selguse tagamiseks. See on aeg end laadida, kütust täis tankida ja
ssb.ee
Kiire tööpäeva keskel on lõunapausi pidamine hädavajalik tootlikkuse säilitamiseks ja vaimse selguse tagamiseks. See on aeg end laadida, kütust täis tankida ja keskenduda pealelõunaseks ajaks. Siiski paljudele professionaalidele tähendavad lõunapausid sageli söömist oma töölaual. Kuigi see võib tunduda aega säästva lahendusena, võib laua taga söömine viia istuva eluviisini ja töörahulolu vähenemiseni, kui seda korralikult ei hallata. Strateegiad efektiivseks lõunasöögiks tööl Üks võti edukaks lõunasöögiks tööl on planeerimine. Ettevalmistatud toidud, mis on nii mugavad kui ka toitvad,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.