Rohkema info nägemiseks:

EXPERTAUTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie autoremonditöökojas saad abi kõiksugu sõidukiga seotud probleemidele. Tegeleme remondiga, aga ka korrapärase hooldusega!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Expertautosse – kvaliteetse autoremonditeenuse koju! Meie ettevõte on tuntud oma professionaalsuse ja pühendumise poolest, olles esimene valik kõigile autoomanikele, kes otsivad usaldusväärset ja kõrgetasemelist teenust. Alates hetkest, kui sisenete meie töökotta, võite olla kindel, et teie sõiduk on usaldatud ekspertide hoolde.

Expertauto meeskond koosneb kogenud ja kõrgelt koolitatud tehnikutest, kes on spetsialiseerunud erinevatele autoremonditeenustele. Oleme pühendunud sellele, et tagada teie sõiduki sujuv ja ohutu toimimine igal teekonnal. Meie töötajad omavad mitte ainult sügavat tehnilist oskusteavet, vaid ka kirge autode vastu ning seda näete igas meie poolt pakutavas teenuses.

Oleme pidevalt investeerinud uusimatesse tehnoloogiatesse ja varustusse, et tagada meie klientidele tipptasemel teenus. Expertauto eesmärk on mitte ainult teie sõiduki remontida, vaid tagada ka selle pikaajaline tõrgeteta toimimine. Meie tegevus ei piirdu ainult sõidukite remondi ja hooldusega, vaid hõlmab ka diagnostikat, kliimasüsteemi hooldust ja remonti ning mitmeid muid teenuseid, mis tagavad teie auto optimaalse seisukorra.

Teie turvalisus ja rahulolu on meie prioriteet number üks. Seetõttu panustame pidevalt oma teenuste täiustamisse, et vastata teie ootustele ja ületada neid. Expertauto usub aususse, usaldusväärsusesse ja kliendikesksusesse ning meie eesmärk on luua pikaajaline suhe iga meie klientidega.

Kui otsite professionaalset, kiiret ja usaldusväärset autoremonditeenust, siis on Expertauto teie jaoks õige valik!

Facebook

EXPERTAUTO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Konstantin U.

Väga professionaalne teenus, soovitan!

- Margus E.

Üldiselt jäin rahule, töö sai kiirelt valmis ja teenindus oli meeldiv.

- Helena R.

Abivalmis meeskond ja heal tasemel töö!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

EXPERTAUTO OÜ tegevusaruanne 2022

Expertauto OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 2009. aasta lõpus. Selle põhitegevusalaks on mootorsõidukite remont ja hooldus (EMTAK 45201). Selle ettevõtte ajalugu on olnud täis pidevat kasvu ja arengut, mis on viinud selle tänaseks päevaks oluliseks tegijaks oma valdkonnas. Aruandeaastal näitas Expertauto OÜ märkimisväärset edu. Äriühingu müügitulud kasvasid märkimisväärselt, mis näitab ettevõtte pidevat kasvu ja arengut. Lisaks taastati kasumlikkus, mis on oluline näitaja ettevõtte finantsseisundi hindamisel. Omakapitali vastavus Äriseadustikule näitab, et ettevõte on finantsiliselt

Dropdown

kõik artiklid
Suvekuudel on midagi erilist – päike paistab, linnulaul täidab õhu ja loomulikult, temperatuur tõuseb. See on aeg, kui meie autosse ronides ootame vaid üht asja
Arvamuslugu

Kliimasüsteemi hooldus: säilitage jahedus ka kõige kuumematel päevadel

Suvekuudel on midagi erilist – päike paistab, linnulaul täidab õhu ja loomulikult, temperatuur tõuseb. See on aeg, kui meie autosse ronides ootame vaid üht asja - jahutust. Kuid kas olete mõelnud, kuidas see jahedus tegelikult teie auto kliimasüsteemi kaudu saavutatakse? Expertauto on siin, et jagada mõningaid saladusi, kuidas tagada, et teie auto kliimasüsteem hoiab teid ja teie reisikaaslasi jahedana ka kõige kuumematel päevadel. Nagu paljud autotehnoloogiad, vajab ka kliimasüsteem regulaarset hooldust. Õigeaegne hooldus tagab, et kõik osad toimivad tõrgeteta. Meie ekspertide meeskond

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Safari laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.