Rohkema info nägemiseks:

CYBERCAT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kõiki juuksepikenduste teenuseid, sealhulgas traditsioonilise juuksuri, keemilise sirgendamise ja lamineerimise kõrval kohandatud käsitöövõimalusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus ilu ja oskusteave põimuvad, kus iga salk jutustab loo peenusest ja eneseväljendusest. Cybercat'is oleme me rohkem kui lihtsalt salong; oleme teie juuste potentsiaali käsitöölised. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: 'Pakume täielikku valikut juuksepikenduste teenuseid, sealhulgas kohandatud käsitsi valmistatud võimalusi, kõrvuti traditsioonilise juuksuritöö, keemilise sirgendamise ja lamineerimisega.'

Kiire südamega Tallinnast toome teieni erakordse valiku juuksuriteenuseid, mis on kohandatud iga juuksesalgu ilu avamiseks. Meie salong on pühakoda neile, kes otsivad muutust, innovatsiooni ja kõrgeimat kvaliteeti juuksehoolduses. Olgu teie sooviks keratiinipikendused, teip-pikendused või külmad pikendused, meie osavad spetsialistid on juuksepikenduste tehnoloogia ja disaini esirinnas.

Neile, kellel on lühemad juuksed, on meie juuksepikendused lühikestele juustele mängu muutjad, sulandudes sujuvalt teie loomulike juustega, et luua pikkuse ja mahu illusioon. Meie käsitsi valmistatud juuksepikendused on meie käsitööle pühendumise tunnistuseks, tagades, et iga klient saab isikupärase puudutuse.

Kuid meie teenused ulatuvad kaugemale kui lihtsalt esteetika. Oleme pühendunud teie juuste hooldamisele, pakkudes töötlusi nagu keemiline sirgendamine ja lamineerimine, et tagada teie juuste tervis, vastupidavus ja sära. Meie salong on ka hariduse keskus, pakkudes koolitust paigaldajatele ja edasimüüjatele, andes neile teadmised ja oskused juuksuritööstuses silma paista.

Meie klientide kogemused räägivad enda eest:

'Suurepärane teenindus ja kvaliteet! Kui keegi soovib juuksepikendusi, siis see on koht, kuhu minna! Tänu teile!'
'Juuksurisalong, baar, jututuba - mida veel võiks salongilt tahta. Minu suur tänu ilusa töö eest Kristiinale...'

Cybercat'is usume me muutuse jõusse ja sellega kaasnevasse enesekindlusse. Meie loosung, 'Vabasta oma juuste potentsiaal!', võtab kokku meie visiooni tõsta teie juuksed nende kõrgeimasse vormi. Külastage meid ja laske oma juuste teekonnal suurepärasuse poole alata.

Küsimuste korral või aja broneerimiseks võtke ühendust meie spetsialistidega numbril +372 5688 6658. Oleme saadaval paindlike aegade jaoks, sealhulgas õhtuti ja nädalavahetustel, et sobituda teie elustiiliga.

Andke endale võimalus erakordse juuksuritöö ja juuksepikenduste teenuste jaoks. Andke endale võimalus Cybercat'i kogemuseks.

CYBERCAT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marju Karin

Väga asjalikud ja super tulemus. Ma harva kui midagi soovitan oma nime alt, ainult kui ma ise olen proovinud ja veendunud kvaliteedis!

- Annette Valm

Käisin paigalduses, ma olen ülimalt rahul tulemusega! Juuksed on nii pehmed ja siidised ning sulanduvad oma juustega ilusti kokku. Tehnik oli väga armas, hoolas ja tore. Kindlasti jään Teie juures edasi käima!

CYBERCAT OÜ tegevusaruanne 2023

Peamised finantsnäitajad 2023 2022 Müügitulu 152 073 134 907 Puhaskasum 13 855 9 428 Varade maht 73 407 55 780 Omakapital 61 076 47 221 Puhasrentaablus (%) = puhaskasum / müügitulu*100 9,11 6,99 ROA (%) = puhaskasum / varad kokku *100 18,87 16,90 ROE (%) = puhaskasum / omakapital kokku *100 22,68 19,97 Likviidsuskordaja (käibevara / lühiajalised kohustised) 5,48 5,68 Personal Aruandeaastal töötas ettevõttes keskmiselt 4 töötajat, palgakulu moodustas kokku 75 851 eurot (sh sotsiaalmaksud 19 040 eurot). Juhatuse liikme tasusid ei ole arvestatud ega makstud, samuti ei ole juhatus saanud

Dropdown

kõik artiklid

Käsitsi valmistatud vs masintoodetud juuksepikendused

Juuksepikendused on populaarne ilutööriist, mis võib teie välimust muuta, lisades teie loomulikele juustele pikkust, mahtu ja isegi värvi. Neid on saadaval mitm
ssb.ee
Juuksepikendused on populaarne ilutööriist, mis võib teie välimust muuta, lisades teie loomulikele juustele pikkust, mahtu ja isegi värvi. Neid on saadaval mitmesugustes vormides, sealhulgas klambrid, punutised, teibid ja muud, igaüks pakkudes ainulaadset hulka eeliseid ja väljakutseid. Arvestades saadaolevate valikute rohkust, on juuksepikenduste õige tüübi valimine oluline soovitud tulemuse saavutamiseks ja loomulike juuste tervise säilitamiseks. Valik käsitsi valmistatud ja masintoodetud juuksepikenduste vahel võib oluliselt mõjutada kogemust ja rahulolu juuste täiendamisega. Käsitsi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.