Rohkema info nägemiseks:

EU SECCAM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme arvutite, videovalve- ja turvatehnika müügi ning hooldusega, pakkudes klientidele usaldusväärseid tehnoloogilisi lahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tehnoloogia on muutunud meie igapäevaelu lahutamatuks osaks ja selle järjekindel toimimine on hädavajalik nii ettevõtetele kui ka kodudele. EU SECCAM OÜ on teie usaldusväärne partner arvutite ja videovalveseadmete müügis ning hoolduses. Tutvustame teile meie laia teenuste ja toodete valikut, mis tagavad teie tehnika sujuva toimimise.

Arvutid on tänapäeva maailmas kesksel kohal ning meie pakume kõrgekvaliteedilisi arvuteid ja nende lisaseadmeid, mis vastavad teie nõudmistele. Olgu see siis võimsad tööjaamad, kergesti kaasaskantavad sülearvutid või erinevad lisad nagu klaviatuurid, hiired ja monitorid - meie valik võimaldab teil leida just enda jaoks sobiva lahenduse.

Turvalisus on alati esmatähtis, olgu tegemist kodu, ettevõtte või avaliku koha kaitsega. Meie videovalveseadmete valik hõlmab kaasaegseid kaamerate, salvestusseadmete ja muude lisade lahendusi, et tagada turvalisus ja jälgitavus teie valduses olevates kohtades. Oleme teie partner turvalisuse tagamisel.

Lisaks arvutitele ja videovalvele pakume ka mitmekülgset muu tehnika valikut. See hõlmab helitehnikat, võrguseadmeid, koduelektroonikat ja palju muud. Meie eesmärk on pakkuda teile parimat tehnikat vastavalt teie vajadustele ja eelarvele.

Väiksemate kulutarvikutega saab suurendada tehnika kasutamise mugavust ja jõudlust. Meie valikus on lai valik tarvikuid, alates kaablitest ja adapteritest kuni kaitsekilede ja kottideni, mis aitavad hoida teie seadmed töökorras ja kaitstud.

Kui otsite parimat arvutite, videovalveseadmete, tehnika või kulutarvikute lahendust, siis võtke meiega ühendust. EU SECCAM OÜ on valmis teie vajadusi kuulama ja aitama teil leida parima tehnoloogilise lahenduse. Oleme siin, et tagada teie arvutite ja seadmete sujuv toimimine ning teie turvalisus ja rahulolu on meie prioriteet.

Tutvuge tootevalikuga meie e-poes!

E-POOD

EU SECCAM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura O.

EU SECCAM OÜ videovalvesüsteemid on tõeliselt usaldusväärsed. Ma tunnen end nüüd palju turvalisemalt oma kodus.

- Martin V.

Nende arvutite valik ja nõustamine on olnud hindamatuks abiks minu ettevõtte edule. Suurepärane teenindus!

- Kadi T.

EU SECCAM OÜ kohandatud tehnoloogilised lahendused on muutnud minu töö palju tõhusamaks. Ma ei kujuta ette, kuidas ma ilma nendeta hakkama saaksin.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

EU SECCAM OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ EU Seccam on ettevõte, mis on spetsialiseerunud infotehnoloogia- ja arvutialaste seadmete, teenuste ning konsultatsioonide pakkumisele. Alates selle asutamisest on ettevõte pühendunud oma klientidele kõige kaasaegsemate ja tõhusamate IT-lahenduste pakkumisele, mis aitavad neil oma äritegevust paremini juhtida ja optimeerida. 2022. aastal jätkas OÜ EU Seccam oma põhitegevust, pakkudes klientidele laia valikut IT-seadmeid, teenuseid ja konsultatsioone. Ettevõtte veebilehelt www.seccam.eu leiate rohkem teavet nende pakutavate teenuste, toodete ja lahenduste kohta. Veebileht on loodud selleks,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida õige tehnika Teie ettevõttele?

Kaasaegne äritegevus sõltub suuresti tehnikast, mistõttu on õige arvutitehnika valimine oluline samm teie ettevõtte tõhususe ja edukuse tagamisel. EU SECCAM OÜ
ssb.ee
Kaasaegne äritegevus sõltub suuresti tehnikast, mistõttu on õige arvutitehnika valimine oluline samm teie ettevõtte tõhususe ja edukuse tagamisel. EU SECCAM OÜ pakub laia valikut arvuteid ja lisaseadmeid, mis vastavad erinevatele vajadustele ja eelarvetele. See artikkel juhatab teid, kuidas valida õige tehnika, mis aitab muuta teie ettevõtte tehnoloogiliselt tipptasemel. Kui tegemist on arvutitega, on kvaliteet ja jõudlus äärmiselt olulised. EU SECCAM OÜ valikus leidub mitmesuguseid arvuteid, alates võimsatest tööjaamadest kuni liikuvate sülearvutiteni. Olenevalt teie äritegevusest ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.