Rohkema info nägemiseks:

GILDEMANN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1198; jälgijaid - 5. Arvustusi - 1; Artikleid 5+ "Kirjuta GILDEMANN OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus leegi soojus ja kivi tugevus ühinevad, et luua kestvaid mälestusi. GILDEMANN OÜ-s oleme uhked, et saame esitleda tootevalikut, mis kehastavad nii dolomiidi ajatut elegantsi kui ka koduse mugavuse tunnet.

Meie teekond algas lihtsa visiooniga: tuua dolomiidi looduslik ilu ja vastupidavus kodudesse ja ruumidesse üle kogu maailma. Käsitööle ja kvaliteedile pühendumusega oleme kureerinud tootevaliku, mis mitte ainult ei tõsta iga ruumi esteetikat, vaid on ka funktsionaalsed esemed, mis peavad vastu ajale.

Meie kaminad on meie kollektsiooni süda. Igaüks neist on kujundatud olema rohkem kui lihtsalt soojusallikas; need on kodu keskpunkt, kus perekonnad kogunevad, lood jagatakse ja mälestused luuakse. Looduslik dolomiitkivi kiirgab soojust, mis on nii füüsiline kui ka emotsionaalne, luues mugavuse ja rahu õhkkonna.

Astuge kamina eest kaugemale ja leiate meie suurepärased piirded ja sambad, mis on valmistatud täiuslikkuse saavutamiseks, et lisada igale trepile või rõdule suursugususe puudutust. Nende robustne konstruktsioon ja keerukad disainid räägivad käsitööpärandist, mis on põlvest põlve edasi antud.

Meie pühendumus elu oluliste hetkede tähistamisele kajastub meie mälestustahvlites. Iga tahvel on austusavaldus mälestustele, mis väärivad austamist suurima lugupidamise ja käsitööoskusega.

Erilistel puhkudel pakuvad meie ärikingitused ja lilleplaadid ainulaadset viisi tänulikkuse väljendamiseks või tähtpäevade tähistamiseks. Need esemed ei ole lihtsalt kingitused, vaid tänulikkuse sümbolid, mis kannavad traditsiooni raskust ja isikliku puudutuse siirust.

GILDEMANN OÜ-s ei müü me lihtsalt tooteid; me loome pärandit. Meie projektid on kohandatud vastavalt meie klientide konkreetsetele vajadustele, tagades, et iga meie valmistatud ese on sama ainulaadne kui inimesed, kes neid naudivad. Algsest disainist kuni lõpliku paigalduseni töötab meie meeskond väsimatult, et iga detail oleks täiuslik.

Kutsume teid uurima meie kollektsiooni ja leidma täiusliku lisa oma koju või projektile. Päringute ja eritellimuste jaoks võtke meiega ühendust numbril (+372) 50 42 200 või mihkel.villand@kamin.ee. Aitame teil tuua oma ellu dolomiidi elegantsi olemust.

Loe lisaks!

GILDEMANN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Madis H.

Nende valmistatud kamin on tõeline kunstiteos meie kodus.

- Laura F.

Suurepärane koostöökogemus Gildemanniga - nende professionaalne lähenemine ja täpsus muutsid meie projekti tõeliselt silmapaistvaks.

- Hanna L.

Olen äärmiselt rahul Gildemanni valmistatud balustraadiga - see on mitte ainult funktsionaalne, vaid ka kaunis lisand meie aiale.

Dolomiidi kunst: ajatud kaminad teie koju

Kui soovite luua oma koju sooja ja kutsuva õhkkonna, siis vähe on selliseid elemente, mis avaldavad sama tugevat muljet kui kaunilt valmistatud kamin. Dolomiidist kaminad, oma ajatu elegantsi ja ülima vastupidavusega, paistavad silma kui esmaklassiline valik koduomanikele, sisekujundajatele, arhitektidele ja ehitajatele. Dolomiit on lubjakivi tüüp, mis sisaldab magneesiumi. See on tuntud oma silmatorkava soonestiku ja ajaproovile vastupidavuse poolest. Dolomiidi looduslikku ilu on sajandeid hinnatud ja selle kasutamine kaminates jätkab seda suurepärast traditsiooni. Kaminad on alati olnud

Dropdown

kõik artiklid

Balustraadid ja sambad: ruumide määratlemine elegantsiga

Balustraadid ja sambad on sajandeid olnud arhitektuuri lahutamatud elemendid, sümboliseerides jõudu ja ilu. Antiik-Kreeka ja Rooma ajastust kuni renessansini on
ssb.ee
Balustraadid ja sambad on sajandeid olnud arhitektuuri lahutamatud elemendid, sümboliseerides jõudu ja ilu. Antiik-Kreeka ja Rooma ajastust kuni renessansini on neid kasutatud ruumide määratlemiseks ja suursugususe ning stabiilsuse tunnete edastamiseks. Kaasaegses disainis kasutatakse balustraade ja sambaid mitte ainult nende traditsioonilistel eesmärkidel, vaid neid on kohandatud kaasaegse esteetika jaoks, pakkudes funktsionaalsuse ja stiili segu, mis tõstab nii välimisi kui ka sisemisi ruume. Balustraadide roll arhitektuuris Balustraadid toimivad ohutusfunktsioonina treppidel, rõdudel ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.