Rohkema info nägemiseks:

DUMPERID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme dumperite rendi ja juhtimisteenustega, mis hõlmavad kaevetöid ja mullatöid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates meie loomisest 2009. aasta lõpukuudel Gentman Grupp OÜ-na kuni meie evolutsioonini Dumperid OÜ-ks aastal 2018 on meie trajektoori juhtinud üksainus missioon: pakkuda võrdsetel kaevetööde ja mullatööde lahendusi. Meie bränd on sünonüüm usaldusväärsusele ja efektiivsusele raskemasinate rentimise turul.

Meie üheksast peensusteni hooldatud dumper kallurist ja pühendunud raskeveotreilerist koosnev laevastik tagab, et saame oma tehnikat mobiliseerida minimaalse viivitusega, täites meie loosungi lubadust: Murranguline sooritusvõime, usaldusväärsed tulemused!

Dumperid OÜ-s oleme uhked oma renditeenuse üle koos juhiga, pakkudes mitte ainult masinaid, vaid ka oskuslikke professionaale, kes meie seadmeid juhivad, tagades, et iga projekt viiakse läbi täpsuse ja asjatundlikkusega.

Meie pühendumus tipptasemele on toonud meile partnerite usalduse ja klientide lojaalsuse. Me ei ole lihtsalt teenusepakkuja; oleme teie ehitusteekonna partner, pühendunud sellele, et iga meie veetav koorem viib teid eduka projekti lõpuleviimisele lähemale.

Neile, kes nõuavad parimat kaevetöödes ja mullatöödes, on Dumperid OÜ valmis pakkuma. Võtke meiega ühendust juba täna ja kogege partnerluse jõudu, mis on raiutud kivisse.

Kontakt

Kontaktandmed:
Direktor: +372 506 3823
Töökoja juhataja: +372 528 9720
Raamatupidaja: +372 516 7268
E-post: info@dumperid.ee

DUMPERID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanika M.

Suurepärane teenindus! Töö kiire, professionaalne ja täpne.

- Martin P.

Dumperid OÜ on alati usaldusväärsed olnud. Hea meel, et valisime nad oma projektide jaoks.

- Liina A.

Suurepärane koostöö! Masinad olid tipptasemel ja juhid väga osavad.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks eelistada kalluri renti ostmisele?

Suurte ehitusprojektide puhul on õige varustus efektiivsuse ja edu jaoks hädavajalik. Üks peamisi otsuseid, millega ehitusettevõtted, töövõtjad ja arendajad silmitsi seisavad, on kas osta või rentida raskeid masinaid nagu kallurid. Selles postituses uurime viit veenvat põhjust, miks kalluri rentimine DUMPERID OÜ-lt võib olla teie ettevõtte jaoks nutikam valik. Kulutõhusus Kalluri ostmine nõuab olulist kapitalikulutust, mis võib teie ettevõtte rahandust koormata. Rentimine seevastu võimaldab teil vahendeid teistele projekti aspektidele suunata ilma suure algse investeeringu koormata.

Dropdown

kõik artiklid

Millised on optimaalsete kaevetööde tulemused?

Tõhusus kaevetöödel on ülioluline ehitusfirmadele, alltöövõtjatele ja arendajatele, kes soovivad projekte õigeaegselt ja eelarve piires lõpetada. Selles blogipo
ssb.ee
Tõhusus kaevetöödel on ülioluline ehitusfirmadele, alltöövõtjatele ja arendajatele, kes soovivad projekte õigeaegselt ja eelarve piires lõpetada. Selles blogipostituses uurime parimaid praktikaid ja siseringi näpunäiteid, kuidas maksimeerida tõhusust kaevetööprojektides. Kaevetööde protsessi mõistmine Kaevetööd varieeruvad alates objekti ettevalmistamisest ja tasandamisest kuni kaevikute kaevamise ja maastikukujunduseni. Iga tüüp nõuab spetsiifilisi tehnikaid ja masinaid efektiivseks teostamiseks. Kaevetööprojekt hõlmab tavaliselt planeerimist, kaevamist, materjali eemaldamist ja objekti

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.