Rohkema info nägemiseks:

WALLESTER AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tipptasemel finantsteenuste pakkuja, mis võimaldab ettevõtetel luua oma kaardiprogramme.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Wallester on Eesti päritolu finantsasutus, mis on pühendunud edasiviivate finantstehnoloogiate arendamisele ja uuenduslike makselahenduste pakkumisele. Alates oma asutamisest 2018. aastal oleme saavutatud Visa ametlikuks partneriks ja Visa FinTech Fast Tracki liikmeks, pakkudes laia valikut kaardilahendusi, sealhulgas deebet-, krediit- ja ettemaksukaardid.

Meie meeskond koosneb kõrgelt kvalifitseeritud spetsialistidest, kes jagavad ühiseid väärtusi: innovatsiooni, kvaliteeti ja kliendikesksust. Wallesteri südameks on meie ettevõttesisene arendusmeeskond, mis on loonud ainulaadse REST API, võimaldades kiiret ja lihtsat integreerimist erinevate platvormidega. See tehnoloogia toetab meie võimet pakkuda kohandatud ja tõhusaid lahendusi, mis aitavad meie klientidel saavutada oma äri eesmärke.

Wallesteri missioon on lihtne: me tahame muuta finantstehnoloogiat kergesti kättesaadavaks ja kasutajasõbralikuks, et ettevõtted saaksid keskenduda oma põhitegevusele, mitte tehnoloogilistele väljakutsetele. Pakume mitmekesiseid tooteid ja teenuseid, sealhulgas virtuaalsed ja füüsilised kaardid, kardi väljastamise API, maksete töötlemise lahendused ja palju muud. Meie teenused on mõeldud kõigile – alates väikestest start-up’idest kuni suurte rahvusvaheliste ettevõteteni.

Meie visionäärne lähenemine ja pidev pühendumus tehnoloogia arendamisele aitavad meil luua tõeliselt kvaliteetseid ja tulusaid lahendusi, mis toetavad ettevõtte kasvu ja arengut. Oleme alati avatud koostööle ja valmis pakkuma isikupärastatud teenuseid, mis vastavad meie klientide vajadustele ja ootustele.

Wallester ei ole lihtsalt makselahenduste pakkuja – me oleme partner teie äri edendamisel. Meie eesmärk on anda teie käsutusse kõige uuenduslikumad finantstehnoloogiad ja tooted, et aidata teil saavutada oma äriambitsioonid. Meie tiim on pühendunud teie rahulolule ja meie teenuste kvaliteedile, et tagada, et teie äri saaks parima võimaliku toe.

Kutsume teid tutvuma meie lahendustega lähemalt ja nägema, kuidas Wallester saab aidata teie ettevõttel jõuda järgmisele tasemele. Kasutame oma kogemust ja teadlikkust, et pakkuda teile parimat teenust ja tuge, mida vajate oma äri eesmärkide saavutamiseks.

kodulehele

WALLESTER AS kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

WALLESTER AS tegevusaruanne 2023

Wallester ASi ülevaade Wallester AS (edaspidi „Wallester“ või „Ettevõte“) on fintech-ettevõte, mis tegutseb Finantsinspektsiooni poolt väljastatud makseasutuse tegevusloa alusel. Ettevõte osutab järgmisi makseasutuste ja e-raha asutuste seaduses sätestatud makseteenuseid: • Maksetehingute teostamine, sealhulgas rahaliste vahendite ülekandmine makseteenuse pakkujate poolt hallatavatele maksekontodele. • Maksevahendite väljastamine ja maksetehingute vastuvõtmine. Wallester keskendub äriklientide teenindamisele. Wallester White-Label lahendus võimaldab äriklientidel oma kaubamärgiga märgistada

Dropdown

kõik artiklid

Pettuste jälgimine: tagage tehingute kõrge turvalisus

Pettuste jälgimine on tänapäeva maksesüsteemide oluline osa, pakkudes täiendavat kaitset finantstehingute jaoks. Wallesteri uuenduslik platvorm koos automaatse
ssb.ee
Pettuste jälgimine on tänapäeva maksesüsteemide oluline osa, pakkudes täiendavat kaitset finantstehingute jaoks. Wallesteri uuenduslik platvorm koos automaatse pettuste tuvastamise ja ennetamise süsteemiga aitab tagada teie kaardiprogrammi turvalisuse ning kaitsta teid ja teie kliente potentsiaalsete pettuste eest. Pettuste jälgimise olulisus Finantstehingute digitaliseerimise ja innovatiivsete maksemeetodite kasvu tõttu on ka pettuste riskid suurenenud. Petturid leiavad uusi viise, kuidas väärkasutada kaarditeavet, mistõttu on oluline rakendada tõhusaid turvameetmeid, mis tagavad maksete

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.