Rohkema info nägemiseks:

SALESLEADER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2163; jälgijaid - 3. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta SALESLEADER OÜ kohta arvamuslugu!"

SALESLEADER OÜ hetkeolukord

Juba 2163 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,7 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Salesleader OÜ on asutatud 2009. aastal. Ettevõtte põhitegevusteks on müügi-, värbamis-, juhtimis-, koolitus- ja ürituste korraldamise teenused. Koostööd tehakse nii Eesti kui ka välismaa firmadega.

Lisaks tegeleb Salesleader OÜ erinevates valdkondades investeerimisega. Ettevõte omab erinevaid kinnisvara- ja finantsinvesteeringuid ning 2020. aastal soetati ka päikesepaneelid, mille abil müüakse elektrienergiat.

2022. aastal sujus koostöö põhiliste partneritega ning jätkati investeerimistegevustega. Müügitulu kasvas 2022. aastal võrreldes 2021. aastaga 107%, kuid 2022. aasta kasum hoopis vähenes 2021.

aasta kasumiga võrreldes 77%. See on tingitud 2021. aastal läbi viidud kinnisvarainvesteringute ümberhindlusega, mis tõstis oluliselt tolle aasta kasumit. Ka finantsinvesteeringute kasumlikkus tõusis olulisel määral. Kokkuvõttes oli aasta väga edukas.

2023. aasta eesmärgiks on suurendada veelgi käivet ja investeeringute kasumlikkust.

Ranol Kaseväli

Juhatuse liige

SALESLEADER OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.