Rohkema info nägemiseks:

CODEBORNE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7092; jälgijaid - 17. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta CODEBORNE OÜ kohta arvamuslugu!"

CODEBORNE OÜ hetkeolukord

Juba 7092 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 17 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 13 korda.

Tegevusaruanne 2022

Codeborne OÜ on tarkvaraettevõte, peamine tegevusala on tarkvaraarendustööd, vähesel määral ka tarkvaraalane koolitus- ja konsultatsioonitöö. Ettevõtte müügitulu oli aruandeaastal 5 632 (2021. a. 4 772) tuhat eurot ja tulud koosnesid enamasti tarkvaraarendustöödest. Codeborne OÜ kliendid on valdavalt Eestis baseeruvad ettevõtted, kuid peale koroonaviirusega seotud piirangute leevenemist on nende kõrval kasvanud ka rahvusvaheliste klientide osakaal. Nii ongi Codeborne OÜ eksport võrreldes 2021. aastaga suurenenud ja 2022. aastal oli see 1 863 tuhat eurot.

Codeborne OÜ toodab spetsiaaltarkvara vastavalt klientide nõuetele, arendame finants-, energeetika- ja meditsiinivaldkonna infosüsteeme.

Codeborne OÜ roll Gridio OÜ arenduses seisnes 2022. aastal väikeosanikuna minimaalses konsultatsioonis, aktiivset rolli me selles ettevõtmises ei oma. Küll oli heameel näha, et Gridio suutis 2022. aastal oma kliendibaasi kasvatada ja investeeringuid kaasata.

Codeborne’is oli 2022. aasta lõpu seisuga 46 töötajat, 2023. aastal on plaanis personali suurendada.

2023. aastal on plaanis jätkata tarkvaraarendustööde pakkumisega ja aktiivse müügiga nii Eestis kui välismaal. Sellesse tehtavad investeeringud on plaanis katta omavahenditest.

2022. aasta üldine ettevõtluskliima on Ukrainale kallale tunginud Venemaa tõttu heitlik. Samuti on energiahindade suur kasv ettevõtteid märkimisväärselt mõjutanud. Selline keskkond on ühest küljest ettevõtjaid oma investeeringuid tarkvarasse sundinud vähendama, teisest küljest on targemate ja positiivset majanduslikku mõju avaldavate tarkvaralahenduste järgi vajadus varasemast suurem. Nt. energeetikasektoris näeme selgelt fookuse nihkumist hinnakasvule leevendusi pakkuvatele tarkvarasüsteemidele.

Codeborne OÜ äritegevus ei ole hooajalisusest mõjutatud.

Codeborne OÜ tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ega sotsiaalseid mõjusid. Oleme tööandjana igal tegevusaastal mõned uued töökohad loonud, kuid Codeborne OÜ ei ole suur tööandja.

Valuutakursside, intressimäärade ja börsikurssidega kaasnevaid otseseid riske Codeborne OÜ-l ei ole, kuna kliendilepingud on sõlmitud eurodes.

Codeborne OÜ jätkab järgmisel majandusaastal samadel tegevusaladel.

TEUR 2022 2021

Bilansimaht 3 066 2 859

Müügitulu 5 632 4 772

Ärikasum (EBIT) 2 362 2 179

Aruandeaasta kasum 2 058 1 858

Ärirentaablus* 42% 46%

Puhasrentaablus** 37% 39% * ärirentaablus = ärikasum / müügitulu ** puhasrentaablus = puhaskasum / müügitulu

CODEBORNE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.