Rohkema info nägemiseks:

ALUTEC GROUP OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme juhtiv klaas-alumiinium lahenduste müüja, projekteerija, tootja ja paigaldaja Eestis, pakkudes klientidele tipptasemel kvaliteeti ja täislahendusi alates 2012. aastast.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alutec Group OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis on spetsialiseerunud klaas-alumiinium lahenduste müügile, projekteerimisele, tootmisele ja paigaldamisele. Meie ettevõte on aidanud klientidel muuta nende unistused reaalsuseks alates 2012. aastast, pakkudes kõrgekvaliteedilisi ja vastupidavaid lahendusi. Oleme uhked oma 11-aastase kogemuse üle selles valdkonnas, mis on teinud meist usaldusväärse partneri igat tüüpi klaas-alumiinium konstruktsioonide vajadusteks.

Loome klaaskatused, mis lasevad loomulikul valgusel tungida siseruumidesse, samal ajal pakkudes kaitset ilmastiku eest. Meie voldikuksed mitte ainult ei näe head välja, vaid on ka funktsionaalsed, võimaldades sujuvat liikumist ja ruumi kokkuhoidu. Pakume turvalisi ja stiilseid täisklaas treppide piirdeid, mis lisavad ruumile avatust ja elegantsi.

Meie tulekindlad klaas-alumiinium lahendused tagavad ohutuse ja vastavad kõige rangematele ohutusstandarditele. Valmistame vastupidavaid alumiiniumist uksi ja aknaid, mis lisavad teie hoonele kaasaegse ilme. Kombineerime puidu ja alumiiniumi omadused, et luua vastupidavaid ja esteetilisi fassaadilahendusi.

Pakume läbipaistvaid klaasfassaade, mis lisavad arhitektuurilist ilu ja loovad avatud ja valgusküllased siseruumid. Meie lükanduksed on sujuva liikumisega ja võimaldavad hõlpsat juurdepääsu teie õue või terrassile. Loome talveaedu, mis ühendavad mugavuse ja ilu, võimaldades teil nautida loodust aastaringselt.

Kvaliteet, täpsus ja klientide rahulolu on meie prioriteedid. Pakume mitte ainult tipptasemel tooteid ja teenuseid, vaid ka täielikku lahendust alates projekteerimisest kuni paigalduseni. Meie professionaalne meeskond on alati valmis pakkuma tehnilist nõustamist, et aidata teil leida parimad klaas-alumiinium lahendused vastavalt teie vajadustele ja eelarvele.

Kui otsite usaldusväärset partnerit oma klaas-alumiinium projektile, siis võtke meiega ühendust juba täna. Alutec Group OÜ on valmis muutma teie visiooni reaalsuseks. Olgu tegemist eramaja, ärihoone või avaliku ruumi projektiga, meil on teie jaoks parim lahendus.

Ärge jätke võimalust kasutamata, võtke ühendust Alutec Group OÜ-ga ja avastage maailm avatud klaas-alumiiniumi lahenduste abil!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

ALUTEC GROUP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin P.

Kiire ja professionaalne paigaldus. Suurepärane teenindus!

- Jaan L.

Nende klaas-alumiinium lahendused tõid minu talveaeda uue elu!

- Liina K

Voldikuksed on täiuslikud. Hindan nende kvaliteeti ja disaini.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ALUTEC GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

Alutec Group OÜ, mis on tuntud oma alumiiniumuste, -akende, klaas-alumiinium avade ja muude klaastoodete müümise ja paigaldamise poolest, on teatanud oma 2022. aasta majandustulemustest. Ettevõtte käive ulatus märkimisväärse summani - 1 370 277 eurot. See on märkimisväärne saavutus, mis näitab ettevõtte pühendumust oma tegevusvaldkonnale ja klientidele. Lisaks lõpetasid nad aruandeaasta 264 404 euro suuruse kasumiga, mis on veel üks märk nende pidevast kasvust ja stabiilsusest. Järgmise majandusaasta strateegia osas on Alutec Group OÜ teatanud, et keskendub eelkõige olemasolevate klientide

Dropdown

kõik artiklid

Klaaskatused - lase valgus tuppa ning muuda ruum avaraks ja hubaseks

Klaaskatused on suurepärane võimalus tuua loomulikku valgust ja õhku hoonesse ning muuta ruumid avaramaks ja hubasemaks. Klaaskatused on saadaval erinevates suu
ssb.ee
Klaaskatused on suurepärane võimalus tuua loomulikku valgust ja õhku hoonesse ning muuta ruumid avaramaks ja hubasemaks. Klaaskatused on saadaval erinevates suurustes, kujundites ja stiilides, mis võimaldavad hoone omanikel valida just sellise lahenduse, mis sobib nende vajadustele kõige paremini. Üks suurimaid eeliseid klaaskatuste juures on looduslik valgus. Klaaskatused võimaldavad hoonesse tuua palju loomulikku valgust, mis aitab luua avarama ja meeldivama töökeskkonna. Klaaskatuste all olevad ruumid saavad päeva jooksul maksimaalselt loomulikku valgust, mis vähendab kunstliku valguse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.