Rohkema info nägemiseks:

LEVI FOODS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Valmistame ja pakume isuäratavaid pitsasid, wrappe ja värskeid salateid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast LEVI FOODS OÜ-sse, kus me ei tegele ainult toidu valmistamisega, vaid loome unustamatuid kulinaarseid kogemusi. Meie eesmärk on pakkuda isuäratavaid pitsasid, wrappe ja värskeid salateid, mis sobivad suurepäraselt nii kaasa võtmiseks kui ka kohapeal nautimiseks.

LEVI FOODS OÜ on asutatud kirglike toidusõprade poolt, kelle missioon on tuua teie lauale parimad maitsed ja kvaliteetsed toidud. Meie juures kohtuvad traditsioonid ja uuenduslikkus, et pakkuda teile toiduelamusi, mis jäävad meelde. Meie menüüs on midagi igale maitsele ja eelistusele, alates klassikalistest pitsadest kuni värskete salatite ja maitsvate wrappideni.

Meie pitsad on tõeline meistriteos, iga viil on täiuslikult küpsetatud ja kaetud elavate ja maitseküllaste katetega. Pitsade valmistamisel kasutame ainult parimaid koostisosi, et tagada rikkalik maitseelamus. Iga pitsa koorik on kuldpruun ja krõbe, just selline, nagu üks tõeline pitsa olema peab. Olgu teie lemmikuks traditsiooniline Margherita või midagi erilisemat, meie pitsamenüü rahuldab kindlasti ka kõige nõudlikuma maitse.

Meie wrappid on loodud pakkuma mitmekesiseid ja tasakaalustatud toiduelamusi. Pakitud värskeimate koostisosadega, on meie wrappid ideaalsed igaks seikluseks ja kiireks eineks. Valikus on erinevad täidised, mis rahuldavad nii lihasõpru kui ka taimetoitlasi. Meie eesmärk on pakkuda teile midagi uut ja põnevat iga kord, kui meid külastate.

LEVI FOODS OÜ salatid on värvikirevad ja maitseküllased. Meie värsked salatid on valmistatud ainult parimatest ja värsketest koostisosadest, mis on hoolikalt valitud, et tagada nende krõmpsuvus ja värskus. Meie salatid on suurepärane valik neile, kes otsivad tervislikku ja toitvat einet. Lisaks pakume laias valikus majas valmistatud kastmeid, mis täiustavad iga salati maitset ja toovad esile selle parimad omadused.

Meie teenindus on kiire ja mugav, pakkudes võimalust võtta toit kaasa või nautida seda kohapeal meie hubases ja külalislahkes ruumis. Oleme siin, et rahuldada iga teie soovi ja pakkuda teile parimat toiduelamust, olgu selleks kiire lõuna tööpäeva jooksul või lõõgastav õhtusöök pere ja sõpradega.

LEVI FOODS OÜ usub, et suurepärane toit on suurepäraste kogemuste nurgakivi. Meie kirg toidu vastu peegeldub igas roas, mida valmistame. Liituge meiega sellel maitsval teekonnal ja avastage, kuidas iga söögikord võib olla elu lihtsate naudingute tähistamine. Meie juures on iga roog jutustus ja iga maitse kutse avastama.

Astuge LEVI FOODS OÜ maailma ja laske oma maitsemeeltel lennata koos kõige värskemate ja maitsvamate pakkumistega. Alustage gastronoomilist seiklust meie juures ja haara kinni söömisrõõmust. LEVI FOODS OÜ - koht, kus iga roog jutustab loo ja iga maitse on kutse avastama.

Kontakt

LEVI FOODS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanus S.

Suurepärased pitsad ja wrapid! Värskus ja maitsed on alati üllatavad.

- Peeter T.

Alati värsked ja maitsvad salatid, ideaalne kiireks lõunaks.

- Eeva T.

Kiire teenindus ja tervislikud valikud. Soovitan soojalt!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

LEVI FOODS OÜ tegevusaruanne 2022

Levi Foods OÜ 2022.majandusaasta müügitulu 131871 EUR Ettevõte on jätkusuutlik ja omab potensiaali edasiarenguks.

Dropdown

kõik artiklid
Kui rääkida mugavustoidust, siis pitsal on paljude südametes (ja kõhtudes) eriline koht. See on minemine eine hetkedel, kui vajad natuke turgutust, tähistamist
Arvamuslugu

Mis teeb pitsast ülima mugavustoidu ja miks see on nii populaarne?

Kui rääkida mugavustoidust, siis pitsal on paljude südametes (ja kõhtudes) eriline koht. See on minemine eine hetkedel, kui vajad natuke turgutust, tähistamist või lihtsalt pausi köögist. Aga mis teeb pitsast ülima mugavustoidu? Sukeldugem põhjustesse, mis kinnistavad pitsa staatust armastatud köögiklassikana. 1. Üldlevinud ja kohandatavus Pitsa mitmekülgsus on võrreldamatu. Olgu sa lihasõber, taimetoitlane või kusagil vahepeal, leidub pitsa just sinule. Lõputud katte kombinatsioonid tähendavad, et iga kord võib olla uus kogemus või võid jääda oma kindla lemmiku juurde. Toitumispiirangute

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.