Rohkema info nägemiseks:

PLEKIEKSPERT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kõrgtasemeliste katuste ja plekitööde pakkumisele, hõlmates lamekatusi, vihmaveesüsteeme, sokliplekke ning hüdroisolatsioonilahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui otsite usaldusväärset partnerit lamekatuste, vihmaveesüsteemide, sokliplekkide, katuse hoolduse, hüdroisolatsioonide, katuse remonditööde ja plekitööde valdkonnas, siis on Plekiekspert OÜ just see ettevõte, mida otsite. Oleme spetsialiseerunud mitmekülgsetele katuse- ja plekitöödele, pakkudes kvaliteetseid lahendusi nii Lõuna- kui ka Üle-Eesti piirkondades.

Oleme oma ala eksperdid lamekatuste rajamisel ja renoveerimisel. Kasutame parimaid materjale ja tipptasemel tehnoloogiat, et tagada kauakestvad ja usaldusväärsed lahendused. Pakume mitmesuguseid vihmaveesüsteeme, mis aitavad tagada korraliku vee äravoolu ning kaitsta teie hoonet tõhusalt sademete eest.

Meie kogenud meeskond tagab sokliplekkide kvaliteetse paigalduse, aidates kaitsta teie hoone alumist osa niiskuse ja ilmastikumõjude eest. Regulaarne katuse hooldus on oluline pikaealisuse tagamiseks. Pakume professionaalset hooldusteenust, mis hoiab teie katuse tervena ja vastupidavana. Kasutame kaasaegseid hüdroisolatsioonimaterjale, mis tagavad tõhusa veekindluse ja kaitse niiskuse eest.

Meie kogenud meeskond suudab kiirelt ja tõhusalt tegeleda erinevate katuseprobleemidega, tagades teie vara ohutuse. Oleme spetsialiseerunud erinevate plekitööde teostamisele, luues nii funktsionaalseid kui ka esteetiliselt meeldivaid lahendusi.

Oleme oma valdkonnas kogenud ning pühendunud klientidele parimate lahenduste pakkumisele. Kasutame vaid parimaid materjale ning teostame töid tipptasemel, tagades kvaliteetse tulemuse ja pikaajalise vastupidavuse. Kuulame tähelepanelikult klientide vajadusi ja soove, pakkudes personaalset lähenemist iga projektiga.

Võtke meiega ühendust juba täna ja avastage, kuidas Plekiekspert OÜ saab olla teie usaldusväärne partner katuste ja plekitööde valdkonnas. Leiame koos parima lahenduse, mis vastab teie vajadustele ja tagab teie vara pikaajalise kaitse. 

Võtke meiega ühendust!
Kontakt:

+372 504 1411

PLEKIEKSPERT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karin L.

Sain kiire ja professionaalse katuse remonditeenuse.

- Marko M.

Kvaliteetne plekitöö ja sõbralik meeskond. Plekiekspert OÜ on minu kindel valik katuseprojektide jaoks.

- Jaan T.

Ülimalt rahul katusehooldusega. Plekiekspert OÜ teab, kuidas hoida katust vastupidavana.

PLEKIEKSPERT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Plekiekspert on asutatud 2010. aasta alguses. Ettevõtte põhitegevusalaks on plekitööd, peamiselt katused. 2022.majandusaastal oli ettevõtte käive 211 934€, puhaskasum 11 943€. OÜ Plekiekspert juhatus koosneb ühest liikmest.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas ehitada funktsionaalne ja ilus katus?

Katused on enamat kui lihtsalt varikatus – need on kodu süda, turvalisuse sümboolika ja kaitse ilmatingimuste rünnakute eest. Plekiekspert OÜ esimeses artiklis
ssb.ee
Katused on enamat kui lihtsalt varikatus – need on kodu süda, turvalisuse sümboolika ja kaitse ilmatingimuste rünnakute eest. Plekiekspert OÜ esimeses artiklis sukeldume sügavale katuste maailma, avades uksed meie ettevõtte kogemuste, tipptasemel lahenduste ja unikaalse lähenemise taha. Tutvustame, kuidas Plekiekspert OÜ muudab teie katuse mitte ainult vastupidavaks, vaid loob sellest ka visuaalselt kütkestava elemendi, mis muudab teie kodu tõeliseks kroonijuveeliks. Alustame teekonda katuste olulisuse mõistmisega. Selgitame, miks katuse roll ületab pelgalt varjualust, olles kodu turvalisuse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.