Rohkema info nägemiseks:

LENDOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
LENDOR OÜ on spetsialiseerunud kvaliteetsete terrassimarkiiside, aknakatete ja garaažiuste tootmisele ja paigaldamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsite usaldusväärset partnerit terrassimarkiiside, aknakatete ja garaažiuste valdkonnas, siis LENDOR OÜ on teie valik. Oleme spetsialiseerunud professionaalsele paigaldusele ja nõustamisele ning pakume laias valikus kvaliteetseid tooteid, mis vastavad teie vajadustele ja soovidele.

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes tagavad, et teie terrassimarkiisid, aknakatted ja garaažiuksed paigaldatakse õigesti ja vastavalt teie soovidele. Meie tooted on valmistatud vastupidavatest materjalidest, mis tagavad nende pikaajalise kasutusea ja vastupidavuse erinevate ilmastikutingimuste suhtes. Pakume teile parimat hinna ja kvaliteedi suhet turul, mis tähendab, et saate kvaliteetseid tooteid taskukohase hinnaga.

Meie terrassimarkiiside ja aknakatete mehhanismid on lihtsasti reguleeritavad, tagades teile mugava kasutuskogemuse. Valige meie laiast kangaste valikust just see, mis sobib teie kodu stiiliga kõige paremini. Pakume võimalust trükkida reklaame ja sümboleid terrassimarkiisidele, muutes need unikaalseks ja silmapaistvaks. Lisage mugavust oma terrassimarkiisidele ja aknakatetele mootoriga lahenduste abil.

Meie usume oma toodete kvaliteeti ja seetõttu pakume mehhanismidele 7 aasta pikkust garantiid. Meie tooted valmistatakse vastavalt teie tellimusele, tagades, et need sobiksid ideaalselt teie kodu või äripinna jaoks.

Meie terrassi- ja rõduklaasid aitavad teil nautida terrassi või rõdu mõnusat atmosfääri aastaringselt. Need vähendavad küttekulusid ja muudavad ruumi kasutatavaks hilissügiseni. Valige meie laiast aknakatete valikust turvaruloosid, fassaadi-, ruloo-, voldik-, lamell- ja ribakardinad ning automaatikasüsteemid, et muuta oma kodu interjöör veelgi hubasemaks ja funktsionaalsemaks. Pakume mitmekülgseid garaaži- ja tiibuksi lahendusi, mis vastavad teie vajadustele ja soovidele. Kõik meie uksed valmistatakse rätsepatööna, tagades täiusliku sobivuse teie ava mõõtmetega.

LENOR OÜ on Ryterna ametlik edasimüüja Eestis, mis garanteerib teile kvaliteetseid ja usaldusväärseid tooteid. Ryterna on Euroopa juhtiv uste tarnija, ja nende uksed valmistatakse uusimas tehases Leedus.

Ootame teiega koostööd, et muuta teie kodu või äripind veelgi kaunimaks, funktsionaalsemaks ja turvalisemaks. LENDOR OÜ - Teie usaldusväärne partner kvaliteedis ja kujunduses!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT  

LENDOR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Janek S.

LENDOR OÜ pakutav valik oli muljetavaldav ja nende kohandatud disainilahendused tõid tõeliselt esile minu kodu ilu. Olen nüüd väga rahul oma valikuga ja soovitan kindlasti nende teenuseid teistele.

- Maire M.

LENDOR OÜ pakutavad garaažiuksed on täiesti suurepärased. Need vastavad täielikult minu vajadustele ja nende disainivalik on lai. Soovitan!

- Kerli K.

Nende meeskond oli äärmiselt professionaalne ja hooldas kõiki detaile. Minu rõdu on nüüd ideaalne koht nii päikesepaistelisteks päevadeks kui ka vihmasel ilmal.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

LENDOR OÜ tegevusaruanne 2022

Lendor OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 4. mail 2010. aastal. Alates 2021. aastast on ettevõtte peamiseks tegevusalaks eritellimusel valmistatud toodete müük ja paigaldus. Lendor OÜ on spetsialiseerunud mitmesuguste toodete, sealhulgas markiiside, terrassi- ja rõduklaaside, aknakatete, garaažiuste ning majade välisuste müügile ja paigaldusele. Lisaks sellele pakub ettevõte ka aiaväravate ja garaažiuste tarvikuid ning nende automaatikaid oma e-poes. Lendor OÜ kasutab toodete müümisel kaubamärki „lenmerk“. Lendor OÜ on viimastel aastatel näidanud märkimisväärset kasvu. 2022. aasta müügitulu

Dropdown

kõik artiklid

Miks on garaažiuste ohutus oluline?

Kodune turvalisus on alati esmatähtis, ja üks oluline, kuid sageli alahinnatud aspekt selle tagamisel on garaažiuste ohutus. Garaažiuksed ei ole pelgalt kodu ju
ssb.ee
Kodune turvalisus on alati esmatähtis, ja üks oluline, kuid sageli alahinnatud aspekt selle tagamisel on garaažiuste ohutus. Garaažiuksed ei ole pelgalt kodu juurdepääsuväravaks autodele ja hoiuruumiks – need on ka osa kodu turvajärjestusest. Ettevõte LENDOR OÜ on selle teadlik ning pakub kõrgkvaliteedilisi garaažiuksi, mis on loodud nii funktsionaalsuse kui ka ohutuse silmas pidades. Garaažiuste ohutus on eriti oluline, kuna need moodustavad sageli ühe suurima ja haavatavama ava kodu juures. Halvasti paigaldatud või hooldamata uksed võivad muutuda tõsiseks turvariskiks. LENDOR OÜ teab, et

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.