Rohkema info nägemiseks:

NORDFLEX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Lai valik teenuseid, sealhulgas tänavakivide ja vihmaveesüsteemide paigaldus, santehnilisi tööd, eramuehitus, müüritööd, elektritööd, maalritööd ja haljastustööd.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Nordflex OÜs usume, et iga suure saavutuse alus pole mitte ainult tellistes ja mördis, vaid visioonis ja pühendumuses, mis toob struktuuri ellu. Alates meie asutamisest 2007. aastal oleme olnud eesrindlikud muutes ruume märgilisteks kohtadeks uhkuse ja eesmärgiga üle kogu Eesti.

Meie teekond algas pühendumusega tipptasemele ja missiooniga spetsialiseeruda ehituskonstruktsioonidele, fassaaditöödele ja terviklikele alltöövõtu teenustele. Üle 15 aasta kogemustega oleme lihvinud oma oskusi ja laiendanud meie ekspertiisi, et hõlmata laia valikut ehitusteenuseid. Alates peensusteni viimistletud vundamenditöödest kuni viimase värvikihi löögini, iga meie ettevõetud projekt on meie loosungi tõestuseks, 'Ehitades visioone, loome reaalsust!'

Meie portfoolio on meie mitmekülgsuse ja oskuste vitriin, esitledes kõike alates eramuehitusest kuni suuremahuliste lammutustööde, müüriladumise ja maastikukujundustöödeni. Oleme uhked oma võime üle pakkuda üldisi ehitustöid, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad ootusi. Meie ekspertiis fassaaditöödes ja vihmaveesüsteemide paigaldamises peegeldab meie pühendumust esteetikale ja funktsionaalsusele.

Nordflex OÜs mõistame, et ehitus on rohkem kui lihtsalt äri - see on kogukondade selgroo ehitamine ja ruumide loomine, kus elu hargneb. Olgu see läbi täpse tänavakivide paigalduse või keeruliste elektri- ja sanitaartehniliste tööde, tagame, et iga detail aitab kaasa struktuuri üldisele harmooniale ja jätkusuutlikkusele.

Meie pühendunud professionaalide meeskond on meie edu taga olev jõud. Iga liige toob kaasa teadmiste rikkuse ja tipptaseme kirg, mis resoneerib läbi iga projekti. Oleme ehituskonstruktsioonide ettevõte, mis väärtustab usaldusväärsust, paindlikkust ja kliendirahulolu ennekõike.

Liitu meiega sellel loomise teekonnal ja aitame sinu visiooni ellu viia. Nordflex OÜga on sinu unistuste projekt ekspertide kätes, kes hoolivad mitte ainult struktuuride ehitamisest, vaid püsivate suhete loomisest. Võta meiega ühendust täna ja ehitame reaalsuse, mis peab vastu ajaproovile.

Uuri lisaks

NORDFLEX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart

Väga professionaalne eramaja ehitamisel. Soovitan kindlasti!

- Tõnis

Haljastustööd olid suurepärased. Kiire, täpne ja professionaalne teenindus. Soovitan!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 trendi, mis kujundavad eesti ehitustulevikku

Eesti ehitustööstus on olulisel ristteel, kus uuenduslikud trendid kujundavad selle tulevikku. Digitaalse ühiskonna ja keskkonnateadlikkuse poolest tuntud rahvana peegeldab Eesti ehitussektor neid väärtusi uute tehnoloogiate ja jätkusuutlike praktikate omaksvõtuga. Selles blogipostituses uurime viit peamist trendi, mis mõjutavad ehituse suunda Eestis, pakkudes teadmisi koduomanikele, kinnisvaraarendajatele ja ärilistele klientidele. 1. Jätkusuutlikud ehituspraktikad Keskkonnakaitse rõhuasetuse suurenemisega muutub ehituses keskkonnasõbralike materjalide ja tehnoloogiate kasutamine Eestis

Dropdown

kõik artiklid

Koduväliste vundamentide käsiraamat

Kodu vundament on selle terviklikkuse ja stabiilsuse alustala. Hästi ehitatud vundament tagab konstruktsiooni pikaealisuse ja ohutuse, toetades kogu hoone kaalu
ssb.ee
Kodu vundament on selle terviklikkuse ja stabiilsuse alustala. Hästi ehitatud vundament tagab konstruktsiooni pikaealisuse ja ohutuse, toetades kogu hoone kaalu ja kaitstes seda keskkonnamõjude eest. Tugeva vundamendi kriitilise rolli mõistmine on esimene samm igale koduomanikule või arendajale enne ehitus- või renoveerimisprojektidega alustamist. Vundamendid on erinevad, sealhulgas plaatvundament, roomikruum ja täiskelder. Iga tüüp teenib erinevaid eesmärke ja sobib konkreetsetele pinnaseoludele ja kliimale. Sobiva vundamendi tüübi valimine on ehitusprojekti üldise edu jaoks hädavajalik.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.