Rohkema info nägemiseks:

WATERCOM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
OÜ Watercom peamisteks tegevusvaldkondadeks on vee-ettevõtlusega seotud teenuste pakkumine omavalitsustele, ettevõtetele ning eraisikutele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Watercom, 2010. aastal asutatud ettevõte, on AS-i Tallinna Vesi uhke tütarettevõte, mis on spetsialiseerunud kõrgetasemelistele vee- ja kanalisatsiooniteenustele. Meie pühendumus tipptasemele ja klientide rahulolu on viinud meid juhtivale kohale Eesti veetööstuses.

Watercom pakub kõiki vee- ja kanalisatsioonitorustike ehituse ja remondiga seotud teenuseid. Teeme koostööd partneritega, et tagada teie projektidele parim võimalik tulemus. Meie kogenud meeskond tegeleb teede ehituse, platside ja parklate rajamise ning teekatete taastamistöödega. Lisaks pakume professionaalset haljastusteenust, muutes teie keskkonna kauniks ja funktsionaalseks.

Watercom pakub ehituslikku ja teehoiutööde omanikujärelevalvet, projektijuhtimist ning konsultatsiooniteenuseid vastavalt teie vajadustele. Meie ekspertide käe all on teie projektid kindlates kätes. Kanalisatsioonitorustike ummistuste kõrvaldamiseks ja ennetamiseks pakume professionaalset survepesu teenust. Samuti pakume kiiret ja usaldusväärset transporditeenust.

Pakume Saue valla elanikele kõrgekvaliteedilisi vee- ja kanalisatsiooniteenuseid, tagades nende kodudele puhta ja turvalise veesüsteemi. Watercomi meeskond pakub usaldusväärset veetorustiku puhastusteenust, kaasates akrediteeritud labori veeproovide analüüsimiseks. Teie ohutus ja mugavus on meie prioriteet.

Teostame kaevupäiste vahetust ja kaevude remonti, tagades, et teie veesüsteem toimib sujuvalt ja tõhusalt.

Kui otsite usaldusväärset partnerit oma veetööde projektide jaoks, siis Watercom on teie jaoks õige valik. Võtke meiega ühendust juba täna, et arutada teie vajadusi ja leida koos parimad lahendused teie projektidele. Oleme siin, et muuta teie veetööde kogemus lihtsaks, tõhusaks ja muretuks!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

WATERCOM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaisa K.

Watercom näitas suurepärast töödistsipliini ja kvaliteeti. Nende professionaalsus ja sõbralikkus muutsid meie projektikogemuse unustamatuks!

- Marko U.

Nende pühendumus, täpsus ja kiirus tegid meie torustikuprojekti lihtsaks ja sujuvaks. Soovitan neid soojalt!

- Anneli E.

Nende ekspertiis ja kannapööramisvõime aitasid meil ületada igasuguseid takistusi. Suur tänu professionaalse teenuse eest!

WATERCOM OÜ tegevusaruanne 2022

Watercom OÜ, mida edaspidi nimetatakse Watercomiks, on AS Tallinna Vesi tütarettevõte, mis loodi 2010. aastal. Watercom on osa AS Tallinna Vesi kontsernist (edaspidi Kontsern). Watercom on spetsialiseerunud mitmetele teenustele, sealhulgas torustike ehitusele ja projekteerimisele, teedeehitusele, teehoiutöödega seotud teenustele, projektijuhtimisele ja omanikujärelevalvele, torustike hooldusele ning survepesu- ja transporditeenustele. Watercomi tegevus on sertifitseeritud vastavalt kvaliteedistandarditele ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 ja ISO 45001, mis tõestab ettevõtte pühendumust

Dropdown

kõik artiklid

Survepesu ja transport - Watercom

Veemees pakub kanalisatsioonitorustike ummistuse kõrvaldamiseks ja ennetamiseks torustike survepesu teenust. Lisaks puhastab rasva- ja liivapüüdureid.
ssb.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.