Rohkema info nägemiseks:

VAH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1095; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VAH OÜ kohta arvamuslugu!"

VAH OÜ hetkeolukord

Juba 1095 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 111 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

OÜ VAH loodi 31.05.2010.a., asukoht Vaiatu küla Torma vald.Osaühing tegutseb jaekaubandusega. Kaupluse asukoht Vaiatu. 2017.a. suvel avati kauplus Avinurme.Osaühing püüab laiendada oma turupositsiooni pakkudes maal erinevaid kaupu ja laiendades sortiment.Arendatud on välitoitlustust.

Tulud, kasum 2022 a. oli OÜ VAH müügitulu 428 596 eurot, 2022.a. lõppes kasumiga 3106 eurot.

2022.a.ei ole kerge,siin on oma osa kütuse hindade tõusul, elektri kallinemisel. Inimeste ostujõud ja valikud on muutunud.

Müügitulu vähenes, aga varu suurenesid, seda eelkõige kiirele ja suurele hindade tõusule.

Oma osa on ka e-kaubandusel, mis epideemia ajal arenes väga kiiresti ja sai võimalikuks ka maal. Kahjuks seda ei suuda pakkuda väikesed poed.

Investeeringud 2022.a.teostati jooksvaid remonte ja uuendati inventari. kasutusrendiga soetati ökonoomsism auto 2023.a.investeeringuid plaanitud ei ole. Ettevõte plaanib laiendada kiietoidlustust.

Peamine eesmärk on kauplused tegevuses hoida ja laiendada välimüügindust ja toitlustust.Paanis on laiendada tegevust Peipsimaa piirkonnas ja teha koostööd erinevate organisatsioonidega.

2023.a.ei ole kerge,siin on oma osa kütuse hindade tõusul, elektri kallinemisel. Inimeste ostujõud ja valikud on muutunud.

Müügitulu vähenes, aga varu suurenesid, seda eelkõige kiirele ja suurele hindade tõusule.

VAH püüab pakkuda teenust maal ja töökohti maal ja ootab riigipoolset tuge, et maal oleks võimalik toimida ka väikestel ettevõtetel.

VAH OÜ on jätkusuutlik ettevõte ja tegutseb oma kauplustega edasi.

Personal 2022.a. töötas ettevõttes 4 töölepinguline töötajat.

Osaühingut juhib üks juhatuse liige Juhatuse liikmele tasu ei makstud.

Toimus üks korraline üldkoosolek

VAH OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.