Rohkema info nägemiseks:

SOLPRO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud eramajade projekteerimisele ja ehitamisele, pakkudes klientidele individuaalseid lahendusi, mis ühendavad funktsionaalsuse ja esteetika.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas olete unistanud endale ideaalsest kodust, kus iga detail peegeldab teie isiklikku stiili ja vajadusi? OÜ Solpro on siin, et muuta teie unistused reaalsuseks, pakkudes tipptasemel eramajade projekteerimise ja ehitusteenuseid.

Solpro meeskond on pühendunud leidma just teie vajadustele ja soovidele vastava lahenduse. Meie kogenud töötajad tagavad, et iga projekt on mitte ainult tulus, vaid ka tõhus. Ehitusmaailmas on õige valiku tegemine kriitilise tähtsusega, ja meiega koostööd tehes saate olla kindel, et olete teinud parima valiku.

Meie ehitusteenused:

  1. Eramajade Ehitus: Alustades nullist, loome teie unistuste kodu, arvestades nii funktsionaalsust kui ka esteetikat.

  2. Üldehitustööd: Kõikvõimalikud üldised ehitustööd, et tagada teie projekti terviklikkus ja vastavus kõrgeimatele standarditele.

  3. Betooni-, Müüri- ja Katusetööd: Kindlustame, et teie kodu alus on tugev ja katuse all on turvaline ning vastupidav.

  4. Küte, Sanitaartehnilised, ja Elektritööd: Tagame, et teie kodu on varustatud kaasaegsete ja efektiivsete süsteemidega.

  5. Kaevetööd ja Drenaažitööd: Maa-aluste lahenduste kaudu hoiame teie kodu kuivana ja turvalisena.

  6. Fassaaditööd ja Viimistlustööd: Viime lõpule teie kodu välisilme ja sisustuse viimistletud stiilis.

Projekteerimine:

OÜ Solpro pakub laia valikut projekteerimisteenuseid, sealhulgas:

  • Arhitektuurne projekteerimine individuaal- ja paariselamute jaoks.
  • Konstruktiivsed projektid, mis tagavad teie kodu tugevuse ja vastupidavuse.
  • Vee- ja kanalisatsioonivarustuse projektid.
  • Kütte- ning ventilatsioonisüsteemi projektid.
  • Elektrivarustuse projektid, et tagada teie kodu sujuv elektrivarustus.
  • Teede- ja platside projekteerimine, et ümbritseda teie kodu kaunite aladega.

Lisaks pakume fassaadide ja katuste soojustust, ehituslubade ja kasutuslubade vormistamist ning eramajade projektide taastamist, ümberplaneerimise ja juurdeehitamise projekte.

Kui soovite alustada oma teekonda unistuste kodu rajamisel või vajate täiendavat informatsiooni meie teenuste kohta, võtke julgelt ühendust OÜ Solproga. Oleme siin, et muuta teie unistused reaalsuseks ja luua teie jaoks ainulaadne, kvaliteetne kodu.

Võtke meiega ühendust täna aadressil solpro@solpro.ee või helistage meile numbril +372 566 49 659, et alustada oma pärandi loomist SOLPRO OÜ-ga.

UURI LISAKS

SOLPRO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta

Mul oli hea meel, kuidas Solpro kuulas mu ideid ja muutis need reaalsuseks.

- Toomas

Solpro meeskond ületas ootused - suurepärane kvaliteet ja ajakava järgimine!

- Priit

Solpro tiim osutus usaldusväärseks partneriks, täites kõik lubadused. Soovitan soojalt!

SOLPRO OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Solpro põhitegevusalaks on arhitektitegevused (71111). Müügitulu 2022.a-l oli 131340 eurot. Firmas on 1 osanik. Juhatus on üheliikmeline. Juhatuse liige ei saanud juhatuseliikme tasu. Keskmine töötajate arv oli 4 inimest töötasufondiga 92924 eurot (s.h.sotsiaal- ja töötuskindlustusmaks).

Dropdown

kõik artiklid

Millised on prognoositud ehitustrendid järgmise viie aasta jooksul?

Järgmise viie aasta jooksul on ehitusvaldkonnas prognoositavad mitmed olulised trendid, mille mõju ulatub alates uutest tehnoloogiatest kuni säästva ehituseni.
ssb.ee
Järgmise viie aasta jooksul on ehitusvaldkonnas prognoositavad mitmed olulised trendid, mille mõju ulatub alates uutest tehnoloogiatest kuni säästva ehituseni. Need trendid kujundavad ehitussektorit mitmel tasandil, mõjutades nii ehitusprotsesse kui ka lõpptulemusi. Siin on mõned olulised prognoosid: 1. Digitaalne Muutus Ehitusprotsessides: Digitaaltehnoloogiate laialdasem kasutuselevõtt, sealhulgas ehitusinfomudelid (BIM), pilvetehnoloogiad, andmeanalüütika ja ehitusrobotid, suurendavad efektiivsust ning vähendavad vigu ja kulutusi. Ehitustehnoloogiad aitavad paremini planeerida, jälgida

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.