Rohkema info nägemiseks:

SANKIVIMAA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme privaatne ja hubane peatuspaik Lõuna-Eestis Sangastes. Ootame teid meie juurde üritusi korraldama või lihtsalt ilusasse loodusesse puhkama!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Kivimaa Puhkemajja – Sinu varjupaika kauni Lõuna-Eesti südames! Juba alates 2010. aastast oleme pakkunud sooja vastuvõttu meie puhkemajas ja kämpingutes, et muuta Sinu puhkus või sündmus eriliseks ja mõnusaks elamuseks.

Kivimaa Puhkemaja asub Lõuna-Eestis Valgamaal Otepää vallas, vaid 1 km kaugusel imelisest Sangaste lossist. Otepääle, Eesti talvepealinna, on meilt vaid 24 km, Kuutsemäele suusaradadele 17 km, Tartusse 65 km ning Valga ja Läti piir jäävad vaid 25 km kaugusele. Olles meie külaline, oled Sa alati lähedal kõigele, mida Lõuna-Eesti sulle pakkuda saab.

Kivimaa Puhkemaja pakub 13 mugavat voodikohta, et muuta Sinu puhkus või sündmus unustamatuks. Kas eelistad ööbida vabas looduses? Meie kämpingud ja telkimisvõimalused pakuvad sulle võimalust nautida ööd tähtede all. Lisaks on meil olemas karavani parkimisala, et tagada ka mugav ööbimine matkabussidele ja haagissuvilatele.

Kivimaa Puhkemajas ootab sind mõnus saun, mis aitab lõõgastuda ja argimured unustada. Aga meie pakkumiste hulgast leiad ka midagi erilist – meie tünnisaun on ideaalne viis kogeda saunaelamust täiesti uues valguses. Lisaks saad nautida meie suurt tiiki, kus ootab sind tünnisaun veekogu kaldal. See on tõeline paradiis neile, kes armastavad värskendavat suplust ja saunamõnusid.

Kivimaa Puhkemaja sobib suurepäraselt ka erinevate sündmuste korraldamiseks. Meie peosaal mahutab kuni 50 inimest, mistõttu saame pakkuda ruumi nii pidulike sündmuste kui ka seminaride ja konverentside jaoks. Kas vajad esitlustehnikat? Oleme selleks valmis!

Meie territooriumil on mitmeid võimalusi aktiivseks ajaveetmiseks. Meil on suur külakiik, palliplats, laste mänguväljak ja isegi jalgrattad, et avastada ümbritsevat loodust ja kaunist Valgamaad. Lisaks saab meil lõket teha ja grillida – kaks erinevat kohta ootavad su sõpruskonda või perega meeldejäävaid hetki looma.

Miks peaksid muretsema parkimise või internetiühenduse pärast? Kivimaa Puhkemajas on sul võimalik parkida tasuta ning kasutada tasuta WIFI-d, et olla alati ühenduses sõprade ja perega ning jagada oma kogemusi sotsiaalmeedias.

Olgu sul plaanis kas romantiline puhkus, lõbus seltskonnaüritus või toimuvad ärikohtumised – me tahame pakkuda sulle parimat teenust ja hubast atmosfääri. Ootame Sind avasüli Kivimaale!

Koduleht

SANKIVIMAA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Dagmar U.

Üli mõnus koht!

- Jan L.

Kindlasti tahan kunagi tagasi minna.

- Liina R.

Tegevust on palju ja ümbritsev loodus on väga kaunis.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Seminarid looduse rüpes Kivimaal

Kui otsid ideaalset kohta, kus korraldada tõhusaid äriüritusi või seminare, siis ära otsi enam - Kivimaa Puhkemaja on sinu jaoks ideaalne valik. Meie puhkemaja pakub unikaalset ja inspireerivat keskkonda, mis aitab su äriüritustel eristuda ja edukaks kujuneda. Meie asukoht Lõuna-Eestis on tuntud oma kauni looduse poolest, mis muudab Kivimaa Puhkemaja ideaalseks kohaks loovuse ja inspiratsiooni vallandamiseks. Äriürituste korraldamine looduskaunis keskkonnas aitab osalejatel lõõgastuda, stressist vabaneda ja uusi mõtteid genereerida. Kivimaa Puhkemaja pakub kõiki mugavusi, mida vajad edukate

Dropdown

kõik artiklid

Aktiivne puhkus Kivimaa Puhkemajas

Kivimaa Puhkemaja ei ole pelgalt majutuskoht, see on aktiivse puhkuse entusiastide paradiis, kus saad elada täisväärtuslikku ja seiklusrohket puhkust. Lähme koo
ssb.ee
Kivimaa Puhkemaja ei ole pelgalt majutuskoht, see on aktiivse puhkuse entusiastide paradiis, kus saad elada täisväärtuslikku ja seiklusrohket puhkust. Lähme koos avastama, miks meie puhkemaja on ideaalne sihtkoht neile, kes armastavad aktiivset elustiili ja looduse ilu. Kivimaa Puhkemaja asukoht Lõuna-Eestis on tuntud oma maaliliste maastike poolest. Kui armastad matkamist ja looduses liikumist, siis leiad meie ümbritsevatest metsadest ja mägedest lõputult avastamisrõõmu. Otepää mäed on vaid lühikese autosõidu kaugusel, pakkudes suurepäraseid võimalusi nii suusatamiseks talvel kui ka

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.