Rohkema info nägemiseks:

KINGAKE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kiire ja usaldusväärse võtmete valmistamise, käekellade patareide vahetuse, kleebisetikettide valmistamise, jalanõude hooldustarvikute müügi ning autovõtme patareide vahetusega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus iga detail on oluline, kus täpsus ei ole lihtsalt sõna, vaid meie olemasolu alus. Oleme ettevõte, mis on uhke lahenduste loomise üle, mis hoiavad teie elu liikumises. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: 'Me spetsialiseerume võtmete valmistamisele, käekellade patareide vahetamisele, kleebisetikettide loomisele ja jalatsihooldustarvikute müügile.' Iga pakutava teenusega oleme pühendunud kvaliteedi ja ajastuse täiuslikkuse avamisele.

Alates peenest võtmete valmistamisest kuni delikaatse käekellade patareide vahetamiseni, on meie asjatundlikkus ilmne. Mõistame nende väikeste, kuid oluliste esemete tähtsust teie igapäevaelus. Seetõttu tagame, et iga toode on valmistatud suurima täpsuse ja hoolikusega, tagades, et te ei jää kunagi lukust välja ega jookse hiljaks.

Meie kleebisetikettide valmistamine on kohandatud vastavalt teie ainulaadsetele vajadustele, pakkudes isikupärast puudutust teie esemetele. Ja kui on juttu teie jalatsitest, siis meie jalatsihooldustarvikute müük pakub kvaliteetseid tooteid, et hoida teie jalatseid suurepärases seisukorras, tagades nende pikema kestvuse ja jätkuva õige mulje jätmise.

Neiks hetkedeks, kui vajate kiiret lahendust, on meie autosuvõtme patareide vahetamise teenus seal, et tagada, et te kunagi hätta ei jääks. Oleme rohkem kui lihtsalt teenusepakkuja; oleme teie usaldusväärne partner, kes aitab teie elu sujuvalt toimida.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

KINGAKE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mihkel

Suurepärane võtmete valmistamine ja sõbralik teenindus.

- Toomas

Kiire ja professionaalne käekellade patareivahetus.

- Kertu

Jalanõude hooldustooted on kvaliteetsed, teenindus naeratav ja abivalmis.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KINGAKE OÜ tegevusaruanne 2022

Äriühingu peamisteks tegevusalaks aruandeaastal oli kingade ja nahktoodete parandus ja erinevate kaupade jaemüük Eestis. Müügitulu oli 44 058 eurot. 2023.aastal planeerime jätkata tegevust samal alal, käivet ja kasumit suurendades. Seoses COVID-19 kriisiga sattus ettevõte väga raskesse seisu ja sellest väljatulemine võtab aastaid aega. Olulisi uurimis- ja arendusväljaminekuid tegevusaastal ei tehtud ja ei planeerita ka järgmiseks tegevusaastaks. 2022. aastal oli ettevõttes keskmiselt 2 töötajat, kellele arvestati töötasuna kokku 9 289 eurot. Juhatus koosneb ühest liikmest, juhatuse

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et on aeg vahetada käekella patareid

Käekellad ei ole ainult ajanäitajad, vaid ka isiklikud avaldused ja praktilised aksessuaarid. Siiski, nagu iga seade, vajavad nad hooldust ja üks levinumaid pro
ssb.ee
Käekellad ei ole ainult ajanäitajad, vaid ka isiklikud avaldused ja praktilised aksessuaarid. Siiski, nagu iga seade, vajavad nad hooldust ja üks levinumaid probleeme on surev patarei. Teades, millal vahetada käekella patareid, võid säästa aega ja tagada, et su kell töötab täpselt. Ebaühtlane ajanäit Üks esimesi märke, et su käekella patarei hakkab tühjenema, on see, kui aeg hakkab maha jääma või kiirustama. Käekell peaks näitama ühtlast aega ja iga kõrvalekalle võib viidata, et patarei võitleb vajaliku võimsuse pakkumisega. Madal patarei pinge võib mõjutada käekella kvartsosillaatorit,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.