Rohkema info nägemiseks:

NIKERPUU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme metsatööde ja kvaliteetse, unikaalse puidust käsitöö tootmisega, pakkudes erilahendusi treppide, uste, akende, mööbli ja põrandate jaoks vastavalt kliendi soovidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Meie väärtused peegeldavad meie sügavat austust looduse vastu. Oleme pühendunud keskkonnasõbraliku käsitöö loomisele, mis austab metsade olulisust ja tulevaste põlvkondade huve. Meie toodete kvaliteet ja individuaalne lähenemine klientide vajadustele on meie tegevuse alustalad.

Kui otsite kvaliteetseid ja unikaalseid puidust siselahendusi, siis olete jõudnud õigesse kohta. Nikerpuu pakub laia valikut kohandatud lahendusi, mis rikastavad teie kodu või äriruumi loomuliku sooja ja ajatu iluga.

Meie tegevus ulatub metsatööst kuni kvaliteetse käsitööni, pakkudes erilahendusi treppide, uste, akende, mööbli ja põrandate jaoks vastavalt teie vajadustele ja soovidele. Oleme pühendunud mitte ainult ilusate ja funktsionaalsete toodete loomisele, vaid ka metsade jätkusuutlikkuse tagamisele. Seetõttu teostame aktiivselt metsa hooldust ja puude istutamist, et tagada tulevastele põlvkondadele jätkusuutlik puidumaterjali allikas.

Nikerpuu tootevalik hõlmab mitmeid unikaalseid ja kvaliteetseid esemeid, sealhulgas talusilte, postkaste, riidekirste, võtmekappe ja aiamööblit, mis kõik on valmistatud kogenud käsitööliste poolt armastusega ja tähelepanuga detailidele.

Kui soovite oma kodus või äris luua õdusat atmosfääri ja lisada sellele naturaalset ilu, siis võtke meiega ühendust juba täna. Nikerpuu meeskond aitab teil leida parima lahenduse, mis vastab teie vajadustele ja soovidele ning muudab teie ruumi unikaalseks ja meeldejäävaks.

NIKERPUU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maarja H

Tähelepanelik suhtlus ja ilus lõpptulemus.

- Priit Ü

Kvaliteetne käsitöö ja kiire tarne.

- Toomas L

Täpsed ja professionaalsed.

Nikerpuu OÜ erilahendused puidust käsitöös

Puidust käsitöö on ilus ja loomulikult vastupidav valik, mis lisab igale kodule või ärikeskkonnale soojust ja elegantsi. Käsitöölisena teab Nikerpuu OÜ puidust käsitöö tootmise saladusi. Selle firma oskus ja kirg puutöö vastu on tulemuseks imeliste disainide ja kvaliteetsete valmistoodete saamisel. Nikerpuu OÜ teeb puidust käsitööd, mida saab kasutada erinevates interjöörides ja eksterjöörides. Nikerpuu OÜ teeb oma käsitööd ainult kõrgekvaliteedilisest puidust, mis tagab toodete pikaealisuse ja esteetilisuse. Ettevõte on spetsialiseerunud ka erilahendustele puidutöös, kus klientide unikaalsed

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas metsa jätkusuutlikult majandada?

Mets on meie elu lahutamatu osa ja tähtis ressurss, mis pakub inimestele nii majanduslikku kui ka ökoloogilist kasu. Selleks, et metsad suudaksid oma mitmekülgs
ssb.ee
Mets on meie elu lahutamatu osa ja tähtis ressurss, mis pakub inimestele nii majanduslikku kui ka ökoloogilist kasu. Selleks, et metsad suudaksid oma mitmekülgseid funktsioone täita ka tulevikus, on vaja neid jätkusuutlikult majandada. Järgnevalt vaatleme, kuidas metsa jätkusuutlikult majandada. Metsa jätkusuutliku majandamise põhimõtted põhinevad kolmel sambal: majanduslikul, sotsiaalsel ja ökoloogilisel jätkusuutlikkusel. Majanduslik jätkusuutlikkus tähendab, et metsatööstus peab olema kasumlik ja jätkusuutlik ka pikemas perspektiivis. Sotsiaalne jätkusuutlikkus tagab, et metsa kasutamisel

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.