Rohkema info nägemiseks:

RATEC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 933; jälgijaid - 10. Arvustusi - 4; Artikleid 2+ "Kirjuta RATEC OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Sviit nr.7 on ainulaadne majutusasutus, mis pakub hubast ja avarat apartment-tüüpi majutust Võru kesklinnas. Meie eesmärgiks on luua külalistele kodune ja mugav keskkond, kus nad saavad nautida rahu ja privaatsust, olles samas lähedal linna südames toimuvale. Meie majutus on mõeldud neile, kes otsivad kvaliteetset ööbimist koos kõigi vajalike mugavustega.

Asutatud 2012. aastal, oleme keskendunud pakkuma oma külalistele parimat võimalikku kogemust. Meie sviit, mille pindala on 80 m², mahutab mugavalt kuni kuus inimest. Magamistoas asub suur kaheinimese voodi, elutoas aga lahtikäiv nurgadiivan kahe magamiskohaga ja lisavoodid, mis tagavad kõikidele külalistele mugava une. Sviidis on kõik vajalikud mugavused, sealhulgas WC, dušš, 42" LCD televiisor, kööginurk ja kamin, samuti tasuta WiFi.

Meie südameasi on pakkuda igale külalisele unustamatut majutuskogemust, mis ületab nende ootusi. Seetõttu oleme alati valmis kohandama oma teenuseid vastavalt individuaalsetele vajadustele ja soovidele. Samuti pakume oma külalistele võimalust nautida piirkonna elu, kuna meie majutusasutus asub samas hoones populaarses pubis "Õlle 17", kus saab maitsta kohalikke hõrgutisi ja nautida sõbralikku atmosfääri.

Meie prioriteediks on klientide rahulolu ja nende vajadustele vastamine. Oleme pühendunud sellele, et iga külaline tunneks end meie juures koduselt ja saaks nautida meeldivat viibimist Võrus. Sviit nr.7 on teie ideaalne valik, kui otsite kvaliteetset ja mugavat majutust südames.

kodulehele

RATEC OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.