Rohkema info nägemiseks:

HEAKORRATEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3606; jälgijaid - 10. Arvustusi - 4; Artikleid 7+ "Kirjuta HEAKORRATEENUSED OÜ kohta arvamuslugu!"

HEAKORRATEENUSED OÜ tegevusaruanne 2022

Heakorrateenused OÜ on kantud Harju Maakohtu registriosakonda 28.07.2010.aastal. Pakume koristusteenust äri-, tootmis-, lao- ja kontoripindadele. Tegemist on 100% Eesti kapitalil põhineva firmaga, kus firma omaniku ja töötajate eesmärgiks on luua ja säilitada sellise kultuuriga organisatsioon, kus töötajad teevad oma igapäevatööd rahuloleva kliendi nimel, tundes ka ise selle üle heameelt. Ettevõtte poolt pakutavad teenused jagunevad kahte gruppi - igapäevane hoolduskoristus ja eritööd. Nimetatud teenuseid toetab rida tugiteenuseid, mida pakutakse klientidele koostöös partneritega.
Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Heakorrateenused OÜ saavutas krediidireitingu AA

Heakorrateenused OÜ saavutas Bisnode Estonia AS-i poolt välja antava  krediireitingu  AA tunnistuse “väga hea”. Selle reitingu on saavutanud vaid 7,4% Eesti ett
kavex.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.