Rohkema info nägemiseks:

KAIKAR AUTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume sõidukite, mootorrataste ja väikebusside kvaliteetsetele värvimis- ja keretöödele, pakkudes täiusliku välimuse ja stiili taastamist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kaikar Auto on teie usaldusväärne partner sõidukite, mootorrataste ja väikebusside värvimisel ning keretöödel. Meie meeskond spetsialiseerub kvaliteetsetele kereparandustöödele ja värvimistöödele, pakkudes laia valikut teenuseid, mis muudavad teie sõidukid ja mootorrattad säravaks ning kõrgkvaliteediliseks. Tutvustame allpool meie peamisi teenuseid, mis aitavad teil oma sõiduvahendi välisilmet täiustada.

Meie kogenud meeskond võtab enda peale kõik kereparandustööd, alates väikestest kriimustustest kuni suuremate löökide ja rooste kõrvaldamiseni. Kasutades tipptasemel tehnikat ja materjale, garanteerime, et teie sõiduki välimus on laitmatu. Lisaks pakume detailide värvimist, muutes teie sõiduki välimuse värskeks ja stiilseks.

Soovides anda oma sõidukile erilist isikupära, pakume velgede pulbervärvimisteenust. See mitte ainult ei suurenda teie sõiduki unikaalsust, vaid suurendab ka selle vastupidavust. Lisaks pakume metallpindade värskendust, mis hõlmab endas mitmesuguseid metallist esemeid, alates külmkapist kuni trofeedeni.

Mootorrattad on meie kirg, seega tagame nende keredetailide täiusliku uuendamise. Teeme kõike alates lihvimisest ja kruntimisest kuni värvimise ja pindade lakkimiseni, et tuua esile mootorratta tõeline ilu ja stiil.

Kaikar Auto on teie usaldusväärne partner kõikide teie sõidukite ja mootorrataste värvimise ning keretööde vajaduste jaoks. Meie meeskond pakub tipptasemel teenuseid, mis aitavad teil saavutada soovitud välimuse ja stiili oma sõiduvahenditele. Olgu tegemist kereparandusega, detailide värvimisega, velgede pulbervärvimisega või mootorrataste keredetailide uuendamisega, saate meiega alati arvestada kvaliteetse töö ja tulemustega, mis rahuldavad teie kõrgeimaid ootusi.

Võtke meiega ühendust juba täna, et leida koos meiega parim lahendus teie sõidukite välisilme täiustamiseks.

kotnakt

KAIKAR AUTO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Minu auto näeb välja nagu uus. Soovitan kindlasti!

- Erika J.

Mootorratta värvimine oli täpselt selline, nagu ma lootsin. Aitäh!

- Toomas L.

Kiire ja professionaalne teenindus. Olen väga rahul tulemusega.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Mis on pulbervärvimine ja kuidas seda teostatakse?

Pulbervärvimine on pinnakattemeetod, kus värvaine pulber kantakse elektrostaatilise pihustiga pinnale ja sulatatakse seejärel kuumutamise teel, et tekitada vastupidav ja kulumiskindel värvikiht. See on levinud meetod metall-, plastik- ja klaaspindade värvimiseks. Pulbervärvimise protsess koosneb järgmistest sammudest: Pinna ettevalmistamine: Enne pulbervärvimist tuleb pinna pinda puhastada, et eemaldada mustus, rasv, rooste ja muud saasteained. Pulbri ettevalmistamine: Värvipulber segatakse spetsiaalse seadmega, mis võib erinevate värvide ja tekstuuride segu saada. Pulbri

Dropdown

kõik artiklid

Kas auto kõiki mõlke saab lihtsasti välja tõmmata?

Kõiki mõlke autolt ei saa lihtsalt välja tõmmata. Kui mõlk on väike ja ei ole auto värvikihti kahjustanud, võib seda proovida välja tõmmata näiteks kuumapuhurig
ssb.ee
Kõiki mõlke autolt ei saa lihtsalt välja tõmmata. Kui mõlk on väike ja ei ole auto värvikihti kahjustanud, võib seda proovida välja tõmmata näiteks kuumapuhuriga või kasutades spetsiaalset mõlke välja tõmbamise tööriista. Kuid kui mõlk on sügavam või on kahjustanud auto värvikihti, siis tuleb seda tõenäoliselt parandada spetsialisti juures. Mõlkide parandamine võib olla keeruline protsess ja nõuda spetsiaalset varustust ning oskusi, seega on soovitatav pöörduda auto parandamiseks kogenud spetsialisti poole. Võta ühendust spetsialistiga! kaikarauto@gmail.com +372 5302 3000

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.