Rohkema info nägemiseks:

VIIKSUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 18116; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta VIIKSUR OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast paika, kus ajalugu sosistab rõõmu ja pidustuste lugusid. Looduse rahulikus embuses ja mineviku kajades seisab VIIKSUR OÜ kui unustamatute elamuste majakas. Meie võimas Uulu kirik, ümbritsetud lopsaka tammepargi ja romantilise akaatsiaalleega, pakub ainulaadset paika teie kõige hinnalisemate sündmuste jaoks.

Kujutage ette oma erilist päeva, olgu see siis pulm, kultuurisündmus või perekoosviibimine, taustaks muljetavaldav kirik suurte akende ja võimsa akustikaga. Asudes mugavalt mere lähedal ja kiviviske kaugusel Via Baltica teekonnast, 10 km kaugusel Pärnust, ühendab meie paik ligipääsetavust privaatsusega.

Meie esimene korrus hõlmab 300 m2, millest ainuüksi kirikusaal katab 234 m2. Olgu plaanis intiimne koosviibimine 80 istuva külalisega, kontsert või näidend 150 osalejaga või suurejooneline üritus kuni 300 inimesega, meie ruum on mitmekülgne ja mahutav. Pakume tipptasemel valgusahelaid, kardinaid, lasereid ja valguskera, et luua teie üritusele täiuslik meeleolu.

Meie mugavuste hulka kuuluvad baarilett taburettidega, baarivarustus, veekatlad, suured termosed, külmikud, sügavkülmikud, ümmargused lauad 11 külalisele, küünlajalad, vaasid, ruudukujulised lauad, buffet-lauad, pikad pingid, 25-meetrine punane vaip, hubane kaminatuba ja täisvarustusega köök õuehoones. Kahe tualettruumi, kahe duširuumi, kahe välikäimla, Wi-Fi, turvakaamerate, hädaolukorra valgustuse, tulekustutite, esmaabikomplektide ja avara parkimisalaga tagame, et teie üritus kulgeb sujuvalt ja turvaliselt.

Haarake meie 1,3-hektarilise kinnistu ilust, mida piirab mets ja kust avanevad suurepärased vaated ajaloolisele kirikule. Pärast üritust hoolitseme me koristuse ja jäätmemajanduse eest, et teie saaksite keskenduda loodud mälestustele.

Meie rendihinnad on kohandatud vastavalt erinevatele ürituse kestustele, tagades, et teil on aega tähistada ilma kiirustamata. Kontrollige oma soovitud kuupäeva saadavust ja saatke meile broneeringupäring maiks 2024 ja edaspidiseks.

VIIKSUR OÜ pühendumus on pakkuda keskkonda, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületab teie ootusi. 'Uulu kirik', 'majutus' ja 'autoparkla' kui meie põhipakkumised, kutsume teid astuma maailma, kus teie sündmused saavad osaks rõõmu ja pidustuste pärandist, mis resoneerib meie seinte vahel.

Laske meil olla teie järgmise unustamatu ürituse lõuendiks. Võtke meiega ühendust numbril +372 5555 5152, et alustada oma teekonda koos VIIKSUR OÜ-ga.

uuri lisaks!

VIIKSUR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karin J.

Meeldiv ja hubane majutus keset loodust. Ideaalne paik puhkuseks.

- Maarika R.

Rahulik ja mõnus majutuskeskkond, kus saab lõõgastuda.

- Sirje S.

Uulu kirik on võrratu koht kultuuriürituste jaoks.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

VIIKSUR OÜ tegevusaruanne 2023

Viiksur OÜ tegeleb ettevõtte kinnisvara arendusega.

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks valida oma pulmadeks ajalooline kirik

Pulmakoha valimisel mängivad olulist rolli ruumi õhkkond ja iseloom, mis aitavad luua teie erilise päeva tooni. Ajaloolised kirikud pakuvad ainulaadset ilu, tra
ssb.ee
Pulmakoha valimisel mängivad olulist rolli ruumi õhkkond ja iseloom, mis aitavad luua teie erilise päeva tooni. Ajaloolised kirikud pakuvad ainulaadset ilu, traditsiooni ja pidulikkuse segu, mida kaasaegsed kohad tihti jäljendada püüavad, kuid harva saavutavad. Põhjus 1: Võrdlematu arhitektuurne ilu Ajaloolised kirikud on arhitektuurilised meistriteosed, millel on sageli keerukad kujundused ja meisterlikkus, mida kaasaegsetes hoonetes enam ei korrata. Värvilisest klaasist, kiviraidest ja puidutööst koosnevad kaunid taustad pakuvad pulmafotograafias suurepärast tausta, püüdes igasse kaadrisse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.