Rohkema info nägemiseks:

DIRECT MESSENGER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume sujuvat sõnumiteenust, telefoninumbri päringuid ja isikupärastatud sõnumilahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast DIRECT MESSENGER-i, kus me usume ühenduse jõusse. Maailmas, kus suhtlus on võtmetähtsusega, paistame silma pakkudes sõnumiteenust, mis on mitte ainult sujuv, vaid ka sügavalt isiklik. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: Pakume sujuvat sõnumiteenust, telefoninumbri päringuid ja isikupärastatud sõnumilahendusi.

Alates meie loomisest oleme pühendunud suhtlusbarjääride murdmisele, muutes teie jaoks teistega ühenduse loomise lihtsamaks. Olgu teieks ettevõte, kes soovib klientidega suhelda, või üksikisik, kes soovib lähedastega kontaktis olla, meie teenused on loodud vastama teie ainulaadsetele vajadustele.

Meie telefoninumbri päringu teenus tagab, et olete alati vaid mõne klikiga leidmast vajalikku kontaktteavet. Ja sõnumite osas läheme me veelgi kaugemale. Meie isikupärastatud sõnumite funktsioon võimaldab teil lisada oma suhtlusele isikliku puudutuse, muutes iga interaktsiooni eriliseks ja meeldejäävaks.

DIRECT MESSENGER-is oleme me rohkem kui lihtsalt teenusepakkuja; oleme teie partner suhtluses. Meie loosung, Ühendu koheselt, suhtle isiklikult!, võtab kokku meie pühendumuse pakkuda teile platvormi, mis on kiire, usaldusväärne ja ainulaadselt isiklik.

Liituge meiega sellel teekonnal isiklike ühenduste ja sujuva suhtluse maailmas. Kogege erinevust DIRECT MESSENGER OÜ-ga, kus iga sõnum on samm lähemale inimeste kokkutoomisele.

KONTAKT

DIRECT MESSENGER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karl

Teie isikupärastatud sõnumiteenus muudab suhtluse kiireks ja mugavaks.

- Mari

Teie kaheastmeline autentimine ja ajastatud sõnumid muudavad suhtluse tõhusaks ja mugavaks.

- Taavi

Sujuv ja tõhus süsteem. Aitäh!

DIRECT MESSENGER OÜ tegevusaruanne 2022

Direct Messenger OÜ jätkas tegevust 2022.a. ning käesolev aastaaruanne näitab ettevõtte jätkuvat tegutsemist. Ettevõtte põhitegevusalaks on programmeerimine, lühisõnumiteenuste osutamine ning tarbijakampaaniate tehniliste lahenduste teostamine. Meie klientideks on 100%-liselt ärikliendid. Põhiosa meie klientuurist asub Eesti Vabariigis, kuid oleme ka jätkuvalt pidanud läbirääkimisi tegutsemise viimiseks teistesse Euroopa Liidu maadesse ning leidnud ka kliente teistes Baltimaades. 2019 alustasime ka meie teenuste pakkumist klientidele väljaspoole Euroopa Liitu. Direct Messenger OÜ 2022

Dropdown

kõik artiklid

Sõnumside tulevik: turvalisus ja kohene kohaletoimetamine

Viimastel aastakümnetel on meie suhtlusviis läbinud radikaalse muutuse. Kirjade saatmisest postiteenuste kaudu kuni tänaste sõnumirakenduste kohese rahulduseni
ssb.ee
Viimastel aastakümnetel on meie suhtlusviis läbinud radikaalse muutuse. Kirjade saatmisest postiteenuste kaudu kuni tänaste sõnumirakenduste kohese rahulduseni on sõnumside evolutsioon olnud ajendatud kiiruse ja turvalisuse nõudmisest. Tulevikku vaadates püsivad need kaks elementi sõnumside tehnoloogia arengu eesliinil. Kohene sõnumside on saanud kaasaegse suhtluse selgrooks, võimaldades kasutajatel vahetada sõnumeid reaalajas. See kohesus on muutnud mitte ainult seda, kuidas me suhtleme sotsiaalselt, vaid on ka revolutsiooniliselt muutnud ärisuhtlust, võimaldades koheseid otsuseid ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.