Rohkema info nägemiseks:

R-FIX OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3766; jälgijaid - 22. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta R-FIX OÜ kohta arvamuslugu!"

R-FIX OÜ hetkeolukord

Juba 3766 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 22 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

R-FIX OÜ on spetsialiseerunud roostevabast terasest ja alumiiniumist arhitektuursete kinnitustarvikute, sh klaasikinnituste ja tõmbvarraste tootmisele ja projekteerimisele. Ettevõte pakub klientidele nii standard-tooteid kui oma projekteeritud valmislahendusi, ostes tootmisteenuse allhankena sisse. Antud ärimudel annab võimaluse kinnitustarvikute valdkonnale sügavuti spetsialiseerumiseks ning seeläbi on võimalik pakkuda klientidele kvaliteetseid tooteid ja asjatundlikku teenust.

R-FIX peamiseks tugevuseks võib lugeda head valdkonnapõhist oskusteavet, kuna oleme suutnud välja arendada oma tugevusarvutuste meetodi klaasi ning metalli pingete arvutamiseks. Lisaks on aastatega tekkinud rahvusvaheline usaldusväärsete tarnijate võrgustik, kes omavad meie jaoks vajalikke tootmistehnoloogiaid ja piisavat tootmisvõimekust. Väga olulisel kohal on tänaseni ka meie Eesti tootmise ja lao tähtsus, kuna see annab vajaliku paindlikkuse ja reageerimiskiiruse, et pakkuda häid tarneaegasid.

2022. aasta müügituluks kujunes 2,493 miljonit eurot ja see suurenes võrreldes eelmise aastaga 15%. Müügitulu kasv tulenes peamiselt tänu aktiivsele müügitööle ja turundusele leitud uutest klientidest ja projektidest. Ekspordi osakaal kogu müügitulust oli 60%.

2023. aastal plaanime arendada välja toodete konfiguraatori, mis automatiseerib olulise osa klientide ja meie töövoost ning aitab sellega kokku hoida nii kliendi kui meie müügijuhi aega. Antud arendus eristab meid konkurentidest ning annab tugeva konkurentsieelise. Lisaks plaanime tootevalikusse lisada mitmeid suure potentsiaaliga uusi tooteid. Välisturgudel jätkame aktiivse müügitööga ja brändi tutvustamisega, otsides ka võimalusel kohalikke esindajaid. Koduturul plaanime kindlustada klaasikinnituste tootja liidripositsiooni, hoides toodete ja teenuse kvaliteeti kõrgel tasemel.

R-FIX OÜ olulisemad finantssuhtarvud olid: 2022 2021

Omakapitali tootlus ROE 25,2 30,1 (puhaskasum/omakapital)

Koguvara toolus ROA 22,4 24,2 (puhaskasum/koguvara)

R-FIX OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.