Rohkema info nägemiseks:

SILFER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud küttesüsteemide, katlamajade ja veevarustusvõrkude projekteerimisele, ehitamisele ja hooldusele, tagades klientidele tõhusa energiakasutuse ja mugavuse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme alates meie loomisest pühendunud kõige usaldusväärsemate ja tõhusamate küttesüsteemide väljatöötamisele meie klientidele.

Meie teekond algas visiooniga pakkuda energia- ja maavarade lahendusi, mis on tõhusad, kuid samas jätkusuutlikud. Oleme kasvanud ekspertideks kütte valdkonnas, pakkudes laia valikut teenuseid, sealhulgas keskküttesüsteemide ehitust, soojusseadmete ja põrandakütte lahendusi. Meie oskusteave hõlmab soojussõlmede lahendusi, kanalisatsiooni süsteeme ja veevarustuse haldamist, kõik selleks, et tõsta meie klientide elustandardit.

Meie pühendumus tipptasemele on ilmne meie põhjalikus lähenemises teemantpuurimisele ja katlamajade ehitamisele. Oleme uhked oma meisterlikkuse ja pikaajaliste suhete üle, mida oleme oma klientidega ehitanud. Meie loosung, 'Soojus ja mugavus, ehitatud kestma,' võtab kokku meie pühendumuse pakkuda süsteeme, mis peavad vastu ajaproovile.

Alates esmasest konsultatsioonist kuni lõpliku paigalduseni töötab meie oskuslik meeskond väsimatult, et tagada iga projekti vastavus meie kõrgetele kvaliteedi- ja tõhususstandarditele. Oleme uhked oma tehtud tööde portfelli üle, mis näitab meie võimet toime tulla igas suuruses ja keerukusega projektidega.

Kasvades ja arenedes püsib SILFER OÜ pühendunult tööstusharu esirinnas, pakkudes uuenduslikke lahendusi, mis vastavad meie klientide pidevalt muutuvatele vajadustele. Kutsume teid uurima meie teenuseid ja liituma rahulolevate klientide hulgaga, kes on kogenud SILFER OÜ poolt loodud soojust ja mugavust.

uuri lisaks

SILFER OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas teemantpuurimine võib teie ehitusprojekti täiustada

Teemantpuurimine on ehitustööstuses kasutatav tipptasemel tehnika, mis loob täpseid auke ja avasid erinevatesse materjalidesse, sealhulgas betooni, asfalti ja kivisse. See meetod kasutab pöörlevat puurit, mille puuripea on teemantidega immutatud, tuntud oma kõvaduse ja vastupidavuse poolest. Teemantpuurimise eelised ehituses Teemantpuurimine pakub võrreldamatut täpsust, võimaldades luua puhtaid, täpseid auke minimaalse konstruktsioonikahjustuse riskiga. Teemantpuurimisega saab ülesandeid, mis varem võtsid tunde, nüüd lõpetada minutitega, vähendades oluliselt projekti ajakava. Seda meetodit

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks taastuvenergial põhinev küte on tulevik

Kuna maailm otsib üha jätkusuutlikumaid lahendusi, kerkib taastuvenergial põhinev küte esile kui tulevikutehnoloogia. SILFER OÜ on selle ülemineku eesrindel, pa
ssb.ee
Kuna maailm otsib üha jätkusuutlikumaid lahendusi, kerkib taastuvenergial põhinev küte esile kui tulevikutehnoloogia. SILFER OÜ on selle ülemineku eesrindel, pakkudes tipptasemel küttelahendusi, mis on kooskõlas ülemaailmse suundumusega taastuvenergia poole. Keskkonnaalane imperatiiv Taastuvenergial põhinevad küttesüsteemid vähendavad oluliselt kasvuhoonegaaside heitkoguseid võrreldes traditsiooniliste fossiilkütusel põhinevate süsteemidega. Nende keskkonnasõbralike lahenduste kasutuselevõtuga aitavad meie kliendid kaasa puhtama keskkonna loomisele. Taastuvenergial põhinevale kütmisele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.