Rohkema info nägemiseks:

IMMISOFT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 144; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta IMMISOFT OÜ kohta arvamuslugu!"

IMMISOFT OÜ hetkeolukord

Juba 144 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

ImmiSoft OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing ImmiSoft alustas tegevust 2010. aasta oktoobris Euroopa Sotsiaalfondi ettevõtlustoetuse toel "Kvalifitseeritud tööjõu pakkumise suurendamine 2010-2011" eesmärgiga töötada välja ja pakkuda järjest tõhusamaid eesti keele õppe ja kohanemisprogramme uusimmigrantide lõimimiseks Eestis.

Osaühing ImmiSoft peamisteks tegevusaladeks on teadus- ja arendustegevus ning koolitustegevus. Seejuures keskendutakse järgmistele valdkondadele: 1. integratsiooniprogrammide ja veebipõhiste keeleõppe videokursuste tootmine ning pakkumine uusimmigrantidele; 2. integratsioonialaste nõustamis- ja koolitusteenuste pakkumine, muuhulgas eesti keele koolitused; 3. integratsiooni- ja keeleõppe alaste uuringute läbiviimine.

ImmiSoft OÜ viib läbi aktiivset koolitustegevust projektide raames ja väljaspool projekte tsuliste kursustena ning osaleb aktiivselt riigihangetes ning rahvusvahelistes projektipakkumistes.

Ajavahemikus 2012 – 2014 koolitati kokku 754 uusimmigranti ja vähemate võimalustega kolmandate riikide kodanikku Eests (EKRK-d) 46 rühmas kokku 8260 kontakttundi ning on baaskoolitusi ajavahemikus 2012 – 2014 kogumahus 260 tundi.

2014. august - 2015. augustini koolitati lisaks 208 õppijat 20 rühmas, kokku ca 3200 tundi.

Euroopa Sotsiaalfondi ettevõtlustoetuse toel "Kvalifitseeritud tööjõu pakkumise suurendamine 2010-2011" töötas ImmiSoft OÜ uusimmigrantide jaoks välja e-õppe materjalid ning alustas uusimmigrantidele suunatud eesti keele ja kohanemiskoolituse teenuse pakkumist, milles tugineti

MISA 2009.aasta kohanemisprogrammi käigus välja töötatud käsitraamatule (koostaja Rannut, 2009) ja kogemustele. Projekt teostati ajavahemikul oktoober 2010 – oktoober 2011. Selle aja jooksul viidi läbi kohanemiskoolitusi nii kontakttundidena kui ka e-õppes A2 ja B1 tasemel. Tegevuse tulemusena töötati välja e-õppe keskkond, interaktiivse videokursuse materjalid uusimmigrantidele A2 ja B1 tasemel eesti keele õppeks ning e-kohanemiskoolituse materjalid, mis sisaldasid ka baaskoolituse materjale (veebinare). Lisaks töötati välja ka metoodilised materjalid uusimmigrantide eesti keele koolitajale. E-õppe kursused teenindavad praegu kümneid uusimmigrante Eestis.

Koolitustegevustest osaleti ajavahemikus 2010 - 2012 koolituse läbiviijana ja koolitajana mitmes õpetajakoolitusprojektis ning pagulaste lõimumist puudutavas projektis. Lepingupartneriteks oli OSCE, Rahvusvahelise Migratsiooniorganisatsiooni (IOM) Tallinna esindus jt.

(cid:127) 2010 koolitajana IOM VARRE projektis „Multikultuurse suhtluse alase koolituse läbiviimine kodakondsus- ja migratsiooniosakonna migratsioonijärelvalve ametnikele ning piirivalve ametnikele ja teistele migrantidega seotud isikutele“.

(cid:127) 2011, OSCE Vähemusrahvuste Ülemvoliniku büroo korraldatud õpetajate täiendkoolituse ”Bi- and multilingual teaching methods“ läbiviimine projektijuhi ja koolitajana Šõmkendis Kasahstanis, veebruar 7-11, 2011.

(cid:127) 2011, vähemuskeele õppe uurimis- ja nõustamisprojekt Ameerika Lähis-Ida Uuringute keskus (ACOR), Ammanis-Jordaanias.

(cid:127) 2012, osalemine eksperdi ja koolitajana MISA/Implement Inscape koolitusprojektis koolijuhtidele „Koolidevaheline koostöö ja mitmekultuurilisus koolis“.

(cid:127) 2012, osalemine eksperdina pagulastele suunatud käsiraamatu koostamisel Rahvusvahelise Migratsiooniorganisatsiooni IOM projektis „Varjupaigaprotsessi osapoolte pädevuse tõstmine: menetlustoimingutest kultuurilise orientatsioonini“ (CAP-CO)

Alates aastast 2012 alustas tegevust ImmiSofti Uusimmigrantide Koolituskeskus (koolitusluba nr 6784HTM) World Trade Center Tallinna ärihoones Jõe tn 9/Ahtri 12, mis korraldas ajavahemikus 2012.aasta augustist MISA projekti „Tugiteenused uusimmigrantidele“ raames kohanemiskoolitusi vähemalt 300-le EKRK-le, kes on viimase kolme aasta jooksul saabunud Eestisse. Projekti raames pakutakse eesti keele kursusi ja baaskoolitust, mis sisaldab ka nõustamisteenust. Lisaks. Alates 2012. aasta detsembrist käivitati projekt KH12EKK004 „Eesti keele B1 taseme kursuste korraldamine vähemalt 300-le vähemate võimalustega KRK-dele ja kodakondsuseta isikutele“, kellele pakutakse B1 taseme eesti keele kursusi. Projektide raames pakuti vene ja inglise keele baasil eesti keele kursusi nii A2 tasemele kui ka B1 tasemele, millele lisandus baasmoodul, mis kattis nii kodanikuõpetuse kui ka sotsiaal-majandusliku lõimumise ehk praegustest teemamoodulitest pere ja ettevõtluse mooduli teemad.

Ajavahemikus 2012 – 2014 koolitati kokku 754 uusimmigranti ja vähemate võimalustega kolmandate riikide kodanikku Eestis (EKRK-d) 46 rühmas kokku 8260 kontakttundi ning on baaskoolitusi ajavahemikus 2012 – 2014 kogumahus 260 tundi.

Alates 2014. aasta kevadest kolis ImmiSoft OÜ Uusimmigrantide koolituskeskus uutesse avaramatesse ruumidesse LaFeme ärikeskuses Pirita tee 20P, Tallinn, mis võimaldas komplekteerida suuremaid rühmi. Koolitusrühmade komplekteerimisel tehakse aktiivset kostööd Eesti

Töötukassa teeninduspunktidega, kus meie kursused on kõrgelt hinnatud, ning samuti Politsei- ja Piirivalveametiga.

Alates septembrist 2014 kuni 2015. aasta augustini pakuti tasulisi kohanemiskoolitusi ja eesti keele kursusi uusimmigrantidele vene ja inglise keele baasil A2, B1 ja B2 tasemel, kus osales 2014. aasta septembrist detsembrini kokku vastavalt tasutud koolituskulude INF deklaratsioonile

IMMISOFT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.