Rohkema info nägemiseks:

BALTIC LOGISTIC SOLUTIONS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme juhtiv logistikateenuste pakkuja Balti riikides, spetsialiseerudes kohandatud veo-, ladustamis- ja märgistuslahendustele temperatuurirežiimidele ning aktsiisikaupadele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

BALTIC LOGISTIC SOLUTIONS OÜ meeskonnana mõistame, et iga õitsva äri selgroog on võime kaupu tõhusalt punktist A punkti B liigutada. Seetõttu oleme pühendunud kõikehõlmavate logistikalahenduste pakkumisele, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad meie klientide ootusi.

Elavatest sadamatest kiiretele maanteedele, meie missioon on alati olnud selge: pakume kõikehõlmavaid logistikalahendusi, sealhulgas kaubavedu, ladustamist ja toodete märgistamist. Selle missiooniga oma tuumikus oleme saanud logistikatööstuse võtmemängijaks, tagades, et teie kaupu käideldakse hoolikalt, täpselt ja tõhusalt igal sammul.

Meie teenustevalik on loodud kaasaegsete ettevõtete dünaamiliste vajaduste rahuldamiseks. Olgu see meie 3PL teenuste kaudu, mis muudavad teie tarneahela lõpuni ladustamise haldamisega lihtsamaks, või meie 4PL teenuste kaudu, mis viivad logistikahalduse järgmisele tasemele, oleme siin, et toetada teie ettevõtte kasvu. Meie kaubaveo lahendused on tugevad ja usaldusväärsed, tagades, et teie kaubad toimetatakse kohale õigeaegselt, iga kord. Ja oma kaupade ja toodete märgistamisega tagame, et teie esemed on turule jõudes kohe valmis.

Oleme uhked oma võime üle kohaneda ja uuendada, tagades, et oleme pidevalt eesotsas kiiresti arenevas tööstusharus. Regulaarselt uuendatava ja laiendatava sõidukipargi ning viimaste jälgimisprogrammide kasutamisega garanteerime läbipaistvuse ja kontrolli teie saadetiste üle.

Iga päev käitleme üle 600 saadetise, toimetades kaupu üle Balti riikide 24 tunni jooksul ja jõudes igasse Euroopa nurka. Meie kiirendatud teenused ei ole lihtsalt kauba liigutamine; need on teie äri edasi liigutamine. Laske meeskonnal BALTIC LOGISTIC SOLUTIONS haarata rool, samal ajal kui teie keskendute sellele, mida te kõige paremini oskate – oma äri kasvatamisele.

Olete huvitatud partnerlusest logistikajuhi juures, kes seab esikohale teie edu? Võtke meiega ühendust juba täna ja arutame, kuidas saame toetada teie logistikavajadusi ja viia teie ettevõtte uutesse kõrgustesse.

KONTAKT

BALTIC LOGISTIC SOLUTIONS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi

Tõhus logistikateenus, mis vastab alati ootustele.

- Mart

Kiire ja täpne kaubavedu, alati sõbralik teenindus. Jätkame meelsasti koostööd.

- Andres

Baltic Logistic Solutions on kujunenud meie eelistatuimaks logistikapartneriks.

BALTIC LOGISTIC SOLUTIONS OÜ tegevusaruanne 2022

Baltic Logistic Solutions OÜ (BLS) põhitegevusalaks on toidu- ja esmatarbekaupade logistikateenuste osutamine nimetatud kaubakategooriate tootjatele ja edasimüüjatele. Baltic Logistic Solutions OÜ pakub oma praegustele ja tulevastele klientidele toidu- ja esmatarbekaupade logistikateenuseid – ladustamine, transport, 3PL, teenused kolmes temperatuurirežiimis tava-, jahutatud ja sügavkülmutatud kaupadele. Pakume tsentraliseeritud laoteenuseid tootjatele, toitlustuskettidele ja kaubandusettevõtetele. Täiendavalt pakume kaupade ümberpakendamist, markeerimist ja aktsiisilao teenuseid. BLS Baltic

Dropdown

kõik artiklid

5 viisi, kuidas 3PL võib muuta teie äri logistikat

Kolmanda osapoole logistika (3PL) teenusepakkujad on revolutsiooniliselt muutmas viisi, kuidas ettevõtted oma tarneahela ja logistika operatsioone hallavad. Log
ssb.ee
Kolmanda osapoole logistika (3PL) teenusepakkujad on revolutsiooniliselt muutmas viisi, kuidas ettevõtted oma tarneahela ja logistika operatsioone hallavad. Logistikateenuste sisseostmisega 3PL-teenusepakkujalt saavad ettevõtted kasutada spetsialistide teadmisi ja ressursse, et tõsta oma operatsioonide efektiivsust, vähendada kulusid ja parandada klienditeenindust. 3PL-teenusepakkuja on spetsialiseerunud ettevõte, mis pakub logistikateenuste valikut, sealhulgas transport, ladustamine, varude haldamine, tellimuste täitmine ja jaotus. Neid teenuseid saab skaleerida ja kohandada vastavalt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.