Rohkema info nägemiseks:

MARX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie peamiseks tegevusalaks on erinevad nõrkvoolutööd: signalisatsioonid, videovalve, arvutivõrgud, erilahendused, elektritööd

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kui otsite usaldusväärset partnerit nõrkvoolutööde valdkonnas, siis MARX OÜ on teie jaoks õige valik. Oleme spetsialiseerunud mitmesuguste nõrkvoolutööde pakkumisele ning meie pikaajaline kogemus ja professionaalsed oskused võimaldavad meil tagada kõrgekvaliteedilise töö ning täpse täitmise kokkulepitud tähtajaks.

MARX OÜ pakub tipptasemel televiisorite ja audioseadmete paigaldusteenust. Kas soovite luua kodukino elamust, uuendada oma koduse helisüsteemi või paigaldada nutikaid televiisoreid, oleme teie jaoks olemas. Meie kogenud meeskond tagab seadmete paigalduse, seadistamise ja optimaalse toimimise.

Elektritööd on meie oskusteabe keskmes. MARX OÜ spetsialistid viivad läbi erinevaid elektritöid, alates valgustusest kuni elektrijuhtmestiku paigaldamiseni. Tagame ohutu ja usaldusväärse elektrisüsteemi kogu teie kodus või ärikohas.

Oleme spetsialiseerunud ka multimeediaseadmete paigaldusele, mis hõlmab erinevaid nutikaid lahendusi, nagu koduse automatiseerimise süsteemid, nutikad valgustussüsteemid ja turvakaamerad. Teie kodu või äri muutub nutikamaks ja turvalisemaks meie teenuste abil.

MARX OÜ on uhke, et meil on BOSE seadmete paigaldamisel ulatuslik kogemus. BOSE on tuntud oma tipptasemel helitehnoloogia poolest, ja meie meeskond teab, kuidas need seadmed optimaalselt paigaldada ja seadistada, et saaksite nautida kvaliteetset helikogemust.

MARX OÜ eesmärk on alati pakkuda klientidele parimat teenust, mis vastab nende vajadustele ja ootustele. Oleme pühendunud töö kvaliteedile ning täidame alati kokkulepitud tähtajad. Teie rahulolu on meile äärmiselt oluline.

Kui soovite kasutada meie teenuseid või saada lisateavet selle kohta, kuidas saame teid aidata, siis võtke julgelt meiega ühendust. Meie professionaalne meeskond on valmis teie küsimustele vastama ja koos teie projekti kavandama.

MARX OÜ - Teie usaldusväärne partner nõrkvoolutöödes, kes muudab teie kodu ja äri nutikamaks ning mugavamaks.

Võtke meiega ühendust ja leiame teie nõrkvoolutöödele sobiva lahenduse!

kontakt

MARX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mark S.

Kiire ja usaldusväärne elektritööde teenus. Soovitan kindlasti!

- Kairit L.

Suurepärane töö! Meie kodu heli- ja videosüsteemid on nüüd täiuslikud.

- Kaspar R.

Nõrkvoolutööde eksperdid, kes ei jäta kunagi midagi juhuse hooleks.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MARX OÜ tegevusaruanne 2022

Marx OÜ, mis on tuntud oma pühendumuse ja kvaliteetse töö poolest, kanti äriregistrisse 19. oktoobril 2010. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes oma klientidele parimat teenust tulekahjualarmide, häire- ja valvesignalisatsioonide paigaldamise valdkonnas. Ettevõtte põhitegevusala hõlmab tulekahjualarmide, häire- ja valvesignalisatsioonide paigaldamist. Marx OÜ on tuntud oma kõrge kvaliteediga töö ja pühendumuse poolest, mis on aidanud neil saavutada märkimisväärset edu ja usaldusväärsust oma valdkonnas. Nad on pühendunud oma klientide turvalisuse

Dropdown

kõik artiklid

Elektritööde ohutus - teadmised ja ettevaatusabinõud

Elektritööd on osa meie igapäevaelust, olenemata sellest, kas tegemist on koduste elektriseadmete paigaldamise, elektrijuhtmete remondi või äritegevusega. Kuigi
ssb.ee
Elektritööd on osa meie igapäevaelust, olenemata sellest, kas tegemist on koduste elektriseadmete paigaldamise, elektrijuhtmete remondi või äritegevusega. Kuigi elekter on oluline ressurss, tuleb sellega töötades järgida rangeid ohutusnõudeid. Elektritööde ohutus on esmatähtis, kuna need tööd võivad olla ohtlikud, kui neid ei tehta õigesti. Selles artiklis käsitleme elektritööde ohutuse põhimõtteid ja ettevaatusabinõusid, mida tuleks järgida. Enne elektritöödega alustamist on oluline omandada piisav haridus ja koolitus. Elektritöötajad ja isegi koduomanikud peaksid teadma elektrisüsteemide

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.