Rohkema info nägemiseks:

AVANTIRENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Avantirent meeskond pakub Sulle laia valikut erinevaid töömasinaid ning abistab erinevate tööde tegemisel, kus on vaja spetsialisti.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Avantirend tähistas 2021. aastal oma 10. tegevusaastat ning oleme uhked, et oleme kasvanud koos meie klientide, kolleegide ja koostööpartneritega. Meie edu saladus peitub mitmekesistes teenustes ja kaasaegsetes seadmetes. Avantirendi lugu algas 2011. aastal lihtsa valemi järgi – mees + masin, kuid nüüdseks oleme kasvanud suureks meeskonnaks, pakkudes klientidele kõige laiemat valikut Avant laadureid ja mitmekülgseid teenuseid maastikuehituses.

Aastate jooksul oleme saavutanud mitmeid olulisi verstaposte, mis on kujundanud Avantirendi tugevaks ja usaldusväärseks partneriks maastikuehituses. Infraabi OÜ loomine 2013. aastal andis võimaluse laiendada oma teenuste valikut, pakkudes pinnase läbindustöid kinnisel meetodil ehk horisontaalpuurimist. 2016. aastal liitsime endaga Sakurent\'i kaubamärgi ja masinad, suurendades seeläbi meie tehnikaparki ja pakkudes klientidele veelgi mitmekesisemaid lahendusi. 2021. aastal sündis Tehnikapartner, meie uus sidusettevõte, mis toob maale nii uusi kui ka kasutatud tehnikalahendusi.

Viimane suur samm meie arenguloos oli kolimine uutesse ruumidesse Saku veerel Üksnurme külla aadressile Üksnurme tee 16b. Nüüd saame pakkuda klientidele veelgi mugavamat teenindust, olles varustatud rohkemate ressurssidega masinate hooldamiseks ja parkimiseks.

Avantirend pakub mitmekülgseid teenuseid maastikuehituses, tagades alati kvaliteedi ja professionaalsuse igas projektis. Pakume süvamahutite teenust, mis tagab teie projektile vastupidavuse ja vastupidavuse aastateks ettepoole. Kogenud meeskond aitab teil luua kauni ja funktsionaalse haljastuse, mis rõhutab teie kinnisvara ilu.

Meie spetsialistid teostavad ohutult ja professionaalselt tõstetöid, tagades, et teie projekt liigub edasi kiiresti ja tõhusalt. Kasutame tipptasemel tehnikat aukude puurimiseks, olgu tegemist siis pinnaseuuringute või muude vajalike töödega. Meie kogenud meeskond teostab kaevetöid täpselt ja efektiivselt vastavalt teie vajadustele. Pakume usaldusväärset transporditeenust, tagades, et teie materjalid ja seadmed jõuavad sihtkohta õigeaegselt ja tervena.

Hooldame muru ja rohelust, et tagada teie kinnistu esinduslik väljanägemine aastaringselt. Pakume tänavate harjamise teenust, hoides teie teed puhtad ja ohutud. Teostame lautade tühjendamise teenust, tagades, et see toimub kiiresti ja hügieeniliselt. Talvel pakume lumetõrje teenust, et tagada turvalised tee- ja kõnniteed ka külmematel kuudel.

Kutsume teid külla meie uutesse ruumidesse Üksnurme külas, aadressile Üksnurme tee 16b. Oleme valmis arutama, kuidas saame toetada teie uusi plaane ja projekte. Avantirendi meeskond on alati valmis aitama teil saavutada oma eesmärke maastikuehituses.

Täname teid usalduse eest ja ootame innuga koostööd!

KONTAKT

AVANTIRENT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria O.

Täpne, professionaalne ja sõbralik teenindus.

- Peeter L.

Suurepärased seadmed ja paindlikud teenused.

- Anneli U.

Avantirendi meeskond on alati valmis aitama keerulistel projektidel. Usaldusväärsed ja kiired lahendused.

AVANTIRENT OÜ tegevusaruanne 2022

Avantirent OÜ on tuntud ettevõte, mis on spetsialiseerunud kaasaegse tehnika rentimisele, pakkudes teenuseid nii juhiga kui ka ilma. Meie klientide hulka kuuluvad oma ala parimad haljastuses, ehituses ja aianduses. Meie laiaulatusliku inventuuri hulka kuulub üle 50 erineva laaduri, ekskavaatori, kalluri, teleskooplaaduri, laadur-ekskavaatori ning paljude teiste masinate ja tehnikate rentimine.2022. aastal saavutas Avantirent OÜ märkimisväärse müügitulu, mis ulatus ligikaudu 1,6 miljoni euroni. See tulu tuli täielikult teenuste müügist, mis näitab ettevõtte pühendumust kvaliteetsele

Dropdown

kõik artiklid

Miks on professionaalsed haljastustööd olulised teie kinnisvara jaoks?

Haljastustööd võivad olla väga tülikad ja aeganõudvad ülesanded, kuid samas on need äärmiselt olulised teie kinnisvara jaoks. Professionaalne haljastusteenus võ
ssb.ee
Haljastustööd võivad olla väga tülikad ja aeganõudvad ülesanded, kuid samas on need äärmiselt olulised teie kinnisvara jaoks. Professionaalne haljastusteenus võib teie hoovi muuta mitte ainult ilusamaks, vaid ka funktsionaalsemaks ja turvalisemaks. Allpool on välja toodud mõned põhjused, miks tasub valida professionaalne haljastusteenus. Esimene põhjus on tervislik seisund. Haljastusala nõuetekohane hooldus aitab vältida taimede haigusi ja kahjureid, mis võivad kiiresti levitada ja rikkuda kogu teie aia. Professionaalsed haljastustöötajad oskavad taimede seisundit hinnata ning märgata

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.