Rohkema info nägemiseks:

CREDITSTAR INTERNATIONAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1841; jälgijaid - 8. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta CREDITSTAR INTERNATIONAL OÜ kohta arvamuslugu!"

CREDITSTAR INTERNATIONAL OÜ hetkeolukord

Juba 1841 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Creditstar International OÜ on registreeritud 23.11.2010 aastal.

Creditstar International OÜ on Creditstari kaubamärgi all opereerivate ettevõtete haldaja ning finantseerija ning kuulub Creditstar Group konsolideerimisgruppi.

Creditstar Group on eesrindlik tarbijafinantseerimise ettevõte, mis pakub eraisikutele paindlikke personaalseid laene ja täiendavad finantsteenuseid. Creditstar Group pakub krediidivõimeliseks hinnatud klientidele tarbimislaene vahemikus 40 –10 000 eurot tagasimaksetähtajaga viis päeva kuni viis aastat (käibekrediidi puhul ka pikema tähtajaga). Laenutaotlusi saab esitada ettevõtte veebisaidi kaudu, kliendi mobiiltelefoniga ning valitud kaubanduspartnerite vahendusel.

Oleme välja töötanud põhjaliku riskianalüüsi ja laenutaotluse kinnitamise protsessi, mis võimaldab meil teha vastutustundlikke laenuotsused kiiresti, tõhusalt ja kliendi jaoks väga mugavalt.

Eestis pakub Creditstar oma teenuseid tütarettevõtete Creditstar Estonia ja Monefit kaudu, viimane neist on üks innovaatilisemaid laenuettevõtteid Eestis.

Oleme andnud Eesti laenuturule uue näo, pakkudes klientidele kiiremat, mugavamat ja paindlikumat teenust kui pangad.

2022. aastal pakkus Creditstar oma teenuseid Eestis, Soomes, Rootsis, Poolas, Ühendkuningriigis, Tšehhi Vabariigis, Hispaanias ja Taanis.

Grupi eesmärk on saada arvestatavaks rahvusvaheliseks finantsteenuste pakkujaks. Creditstar on tõestanud, et suudab teha äri tõhusalt.

Püüame Eestis saadud kogemusi ära kasutada selleks, et pakkuda kvaliteetseid finantsteenuseid teistel atraktiivsetel turgudel.

Vaata Creditstar Group konsolideerimisgrupi kohta lähemalt: www.creditstar.com

Creditstar International OÜ ei ole teinud 2022 aruandeaastal ja ei plaani teha ka järgmisel aruandeaastal olulisi investeeringuid.

Creditstar International OÜ ei ole teinud 2022 aruandeaastal ja ei plaani teha ka järgmisel aruandeaastal olulisi uurimis ja arendustetegevuse projekte.

Creditstar International OÜ aruandeaasta aruande koostamise ajal ei ole toimunud olulisi sündmusi, mis ei ole kajastatud raamatupidamise aastaaruandes, kuid mis oluliselt mõjutaks või võib mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi.

Creditstar International OÜ tegevusvaldkonda ei ole makromajanduslikud mõjud oluliselt mõjutanud.

Creditstar International OÜ tegevus ei ole hooajaline, majandustegevuses puudub tsüklilisus.

Creditstar International OÜ tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid.

Creditstar International OÜ järgib Creditstar konsolideerimisgrupi finantsriskide maandamise põhimõtteid. 2022 majandusaastal, ega ka 2022 aastaaruande kokkupanemise perioodil ei ilmnenud valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riske

Creditstar International OÜ peamised suhtarvud: 31.12.2022 31.12.2021

Omakapitali tootlikkus (ROE) -32,76% 50,87%

Kasumimarginaal (PM) -7,73% 32,55%

Varade tootlikkus (AU) 10,00% 6,40%

Omakapitali kordaja (EM) 42,36 24,40

Suhtarvude selgitused:

Omakapitali tootlikkus (ROE) – puhastulu väljendatuna protsendina omakapitalist

Kasumimarginaal (PM) – kasumlikkus võrdluses kogutuluga

Varade tootlikkus (AU) – kogutulu võrdluses koguvaradega

Omakapitali kordaja (EM) – koguvarad võrdluses omakapitaliga

CREDITSTAR INTERNATIONAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.