Rohkema info nägemiseks:

AB KREDITEX AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5491; jälgijaid - 82. Arvustusi - 2; Artikleid 1+ "Kirjuta AB KREDITEX AS kohta arvamuslugu!"

AB KREDITEX AS hetkeolukord

Juba 5491 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 82 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja kommenteeritud 21 korda.

Tegevusaruanne 2022

AB Kreditex AS asutati 2009. aastal finantseerimisasutusena, 2016. aastal sai AB Kreditex AS Finantsinspektsioonilt Krediidiandja tegevusloa.

AB Kreditex AS tooteportfellis ei ole toimunud muutusi. Tooteportfellis on hüpoteegiga tagatud laenude väljastamine era- ning juriidilistele isikutele. Lisaks pakutakse ka laenutooteid sõiduvahendite tagatisel ehk autoliisingut ja autolaenu, selles segmendis pakub AB Kreditex AS parimaid tingimusi võrreldes teiste laenuandjatega.

AB Kreditex AS eesmärk on järjepidev areng ja suurema turuosa haaramine, mis saavutatakse erinevate protsesside optimeerimise, töötajate oskuste parandamise ja IT-lahenduste rakendamise kaudu.

Majandusaasta aruanne on koostatud AB Kreditex AS põhjal.

AB Kreditex AS missioon: (cid:127) pakkuda finantstoodete ja -teenuste laia valikut, mis vastab kaasaegsete tarbijate vajadustele ja nõuetele; (cid:127) pakkuda klientidele kasutajasõbralikku, kiiret ja kvaliteetseimat teenust; (cid:127) kindlustada töötajatele kaasaegsed töötingimused, luua professionaalne ja produktiivne meeskond, mis põhineb vastastikusel respektil, usaldusel ja tõhusal koostööl; (cid:127) tagada ettevõtte tasakaalustatud areng ning aktsia väärtuse kasv omanike jaoks.

Ettevõtte äritegevuse planeerimisel võetakse arvesse erinevaid valdkonnaga seotud riske ja nõudeid: tegevus-, turu-, likviidsus- ja krediidirisk; seadusest tulenevaid vastavusnõudeid; majanduskeskkonna mõjusid ning süsteemi katkestusi. Oleme jätkuvalt pühendunud ettevõtte eduka opereerimise säilitamisele, vältides vastuvõetamatut riski. Ettevõtte tasandil on Krediidiandjate ja -vahendajate seadus (KAVS) kaasa aidanud enamuse finantseerimisteenuse pakkumisega seotud riskide maandamisele.

Ettevõtte slogan on „Kreditex – paindlik finantspartner“. Paindlikkus tähendab, et iga kliendi soovile lähenetakse personaalselt, arvestades tema individuaalseid vajadusi, võimalusi ja konkreetset olukorda. Kreditexi müügimeeskond mõistab, et iga klient on unikaalne ja see lähenemine annab konkurentsieelise finantsteenuste pakkujate hulgas. Igale kliendile on tagatud personaalne lähenemine ja tehakse pakkumine, mis on täielikult kohandatud tema ainulaadsele finantsolukorrale ja vajadustele.

Tänu viimaste aastate jooksul saadud kaugtöö kogemusele, erinevatele veebipõhiste lahendustele ja klientide poolt aktsepteeritud digilahendustele on võimaldanud pakkuda kvaliteetset teenust distantsilt takistusteta. Ettevõtte kollektiiv on kohanenud kodukontori ja kontoritöö miksitud lahendusega, kus töötajal on võimalus valida personaalselt sobivaim variant ning juhtkond on taganud töötajatele tehnilised lahendused sujuvaks koostööks ning kommunikatsiooniks.

Ettevõtte tegevust on negatiivselt mõjutanud muutused ühiskonnas ja majanduskeskkonnas. Kliente on juba pisut mõjutanud pensionireform (teise samba väljamaksed), kuid inflatsioon, energia- ja küttekulude tõus ja Euribori intressimäära tõus on avaldanud käegakatsutavat mõju.

Majandussfäärist mõjutas autoliisingu müügitulemusi sõidukite ja kütuse hinnatõus, aga ka autode lühi- ja pikaajalise rendi võimaluste suurenemine. Samuti on klientide käitumist mõjutanud ja laenuvõimet vähendanud märgatav kinnisvara hinnatõus.

Klientide rahulolu on jätkuvalt prioriteet, mis saavutatakse personaalse ja professionaalse teeninduse kaudu. Ettevõte investeerib jätkuvalt infotehnoloogia arendamisse, et veelgi parandada klienditeeninduse kiirust, kvaliteeti ja turvalisust. 2022. aastal keskendus ettevõte veelgi enam andmekaitsele (GDPR).

Kreditex panustab personali erialase kvalifikatsiooni tõstmisesse läbi erinevate personaalsete ja meeskonna-koolituste ning arenguprogrammides osalemise.

2022. aastal teenis ettevõte 938 640 eurot puhaskasumit.

Peamised finantsnäitajad 2022 2021 2020

ROA ((Puhaskasum +

Intressikulud) / 10.6% 10.6% 9.5%

Keskmine varad*100)

ROE (Puhaskasum/

Keskmine 14,9% 15,3% 10.3% omakapital*100)

AB KREDITEX AS kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.