Rohkema info nägemiseks:

LASSMANN GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume täisspektri rahvusvahelisi kaubaveoteenuseid, sealhulgas kasutatud veoautoosade müüki ja puksiirteenuseid üle Eesti ja kaugemal.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

LASSMANN GROUP OÜ-s oleme rohkem kui lihtsalt logistikaettevõte; oleme oluline lüli, mis ühendab ettevõtteid mandrite vahel efektiivsuse ja usaldusväärsusega. Üle kümne aasta rahvusvahelise kaubaveo alal töötamise kogemusega oleme lihvinud oma oskusi, et pakkuda teenuste täisspektrit, mis vastavad teie igale logistilisele vajadusele.

Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: 'Pakume täisspektri rahvusvahelisi kaubaveoteenuseid, sealhulgas kasutatud veoautoosade müüki ja puksiirteenuseid Eestis ja kaugemal.' See missioon ajendab meid tagama, et iga saadetis, olenemata selle suurusest või sihtkohast, käideldakse suurima hoole ja täpsusega.

Meie sõidukipark on varustatud teie kauba õigeaegseks toimetamiseks igal ajal, igal pool maailmas. Tollivormistusest saatmiseni haldab meie ekspertide meeskond iga detaili, et tagada sujuv toimimine. Oleme uhked, et oleme Euroopa ettevõte, mis seisab usalduse majakana rahvusvahelistes kiirendatud teenustes.

Spetsialiseerudes Euroopa, Ladina-Ameerika ja Kaug-Ida ettevõtete ühendamisele, pakume tõhusaid ja kulutõhusaid kohaletoimetamise lahendusi. Meie lisateenused, nagu kasutatud veoauto varuosade müük ja puksiirteenused Eestis ja teistes riikides, tõestavad veelgi meie pühendumust olla teie kõikehõlmav logistikapartner.

Meie sertifikaadid ja litsentsid, sealhulgas prestiižne Apostil 2023 ja CRM-sertifikaat, on tunnistuseks meie pühendumusele kvaliteedile ja tipptasemele. Me ei ole lihtsalt kaupade liigutajad; me oleme standardite hoidjad ja ootuste ületajad.

Meie loosung, 'Ühendame turge, loome usaldust!', võtab kokku meie eetose. Kui valite LASSMANN GROUP OÜ, siis valite mitte ainult teenusepakkujat; valite partneri, kes väärtustab teie äri ja on pühendunud selle kasvule.

Huvitatud meiega partnerlusest? Meie uksed on alati avatud. Võtke meiega ühendust juba täna ja viime teie äri uutesse kõrgustesse.

lassmanngroup@gmail.com | +37253333940

LASSMANN GROUP OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

LASSMANN GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

Lassmann Group OÜ põhitegevus on logistika ja transporditeenused . 2023 aastal planerimine tegeleda samal alal . Arendusprojektid kujunevad lähtudes turu olukorrast. Suuri investeeringuid järgmisel aastal plaaneritud.

Dropdown

kõik artiklid

Kasutatud varuosade ostmise eelised veokitele

Veokipargi hooldamisel on varuosade hankimine vältimatu aspekt, et tagada operatiivne järjepidevus. Siiski võib uute või kasutatud varuosade ostmise otsus oluli
ssb.ee
Veokipargi hooldamisel on varuosade hankimine vältimatu aspekt, et tagada operatiivne järjepidevus. Siiski võib uute või kasutatud varuosade ostmise otsus oluliselt mõjutada ettevõtte kasumlikkust ja keskkonna jalajälge. Kasutatud veokiosade turg on lai ja mitmekesine, pakkudes ettevõtetele hulgaliselt võimalusi oma sõidukeid kulutõhusalt hooldada. Mootoritest käigukastideni ja elektrikomponentidest kabiini sisustuseni on kasutatud osade turg hindamatu ressurss veokite operaatoritele. Kasutatud varuosade valimine ei ole ainult raha säästmise küsimus; see on strateegiline valik, mis võib

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.