Rohkema info nägemiseks:

KARUSPORT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut tooteid ja renditeenuseid suusa-, lumelaua- ja rattahuvilistele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast lõppsihtkohta kõigile talispordi fännidele ja jalgrattasõidu entusiastidele. KARUSPORT OÜ-s me ei müü lihtsalt tooteid; me pakume elamusi, mis sütitavad sinu seiklushimu ja suurendavad armastust vabas õhus viibimise vastu.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: pakkuda laia valikut tooteid ja renditeenuseid, mis vastavad suusatamise, lumelauasõidu ja jalgrattasõidu huviliste vajadustele. Me mõistame põnevust, mida pakub puudriga kaetud nõlvast laskumine ja rõõmu, mida pakub jalgrattasõit läbi looduse imede. Seetõttu oleme valinud esmaklassilise varustuse, et muuta need hetked unustamatuks.

Viimastest mäesuuskadest ja lumelaudadest kuni kvaliteetsete mäesuusasaabasteni ja lumelaua- ja suusakottideni, meie kollektsioon on loodud sinu sooritusvõime ja mugavuse maksimeerimiseks. Ohutus on ülioluline, mistõttu pakume tipptasemel suusakiivreid ja suusaprille, samuti hädavajalikku suusahooldusvarustust, et hoida sinu varustus tipptasemel seisukorras.

Kuid seiklus ei lõpe, kui lumi sulab. Meie jalgrataste valik, alates robustsetest mägiratastest kuni elegantsete maanteeratasteni, tagab, et saad horisondi poole püüelda aastaringselt. Ja meie valikuga soojast pesust, torusallidest ja põlvekaitsmetest oled valmis igaks keerdkäiguks, mida rada sinu teele viskab.

KARUSPORT OÜ-s oleme rohkem kui pood; oleme kirgliku elustiili elavate ja hingavate inimeste kogukond. Olgu sa kogenud proff või alles alustav, oleme siin, et toetada sinu teekonda asjatundliku nõu, kvaliteetse varustuse ja ühise seiklushimu jagamisega.

Nii miks oodata? Haara nõlvadest ja liitu meiega suure põnevuse otsingul. Sinu järgmine eepiline lugu algab siit.

KARUSPORT OÜ kontaktid

KARUSPORT OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus Karusport OÜ põhitegevuseks on talispordikaupade, peamiselt slaalomvarustuse müük ja rent, suviti jalgrataste, jalgratta- ja mootorrattakiivrite müük. Turustatavad kaubabrändid on: ROXA, OSBE, SALICE, RACER, GABEL,Tecnica Group, GHOST, Sabena. Müügiks ja rendiks ostetud slaalomvarustus (mäesuusad, -saapad, -kepid, -prillid, kiivrid jmt) on valmistatud Itaalia, Prantsusmaa, Austria ja Tšehhi tehastes ning hea kvaliteediga. Suveperioodiks on ostetud müügiks Saksa firma GHOST jalgrattaid igale vanusegrupile, nii maastiku-, võidusõidu- kui ka elektrijalgrattaid ning mitmesugust

Dropdown

kõik artiklid

5 nõuannet õigete mäesuuskade valimiseks

Enne mäesuuskade spetsiifikasse süvenemist on oluline hinnata oma suusatamisvõimet. Kas oled algaja, kesktasemel või ekspert suusataja? Sinu oskuste tase mõjuta
ssb.ee
Enne mäesuuskade spetsiifikasse süvenemist on oluline hinnata oma suusatamisvõimet. Kas oled algaja, kesktasemel või ekspert suusataja? Sinu oskuste tase mõjutab seda, milline suusk sobib sulle kõige paremini, kuna algajad võivad saada kasu andestavamast suusast, samas kui eksperdid võivad otsida suuski, mis pakuvad täpsust ja kiiret reageerimist. Kas naudid hooldatud radu, tagamaa puudrit või mõlemat? Eelistatud maastik dikteerib suusafunktsioonid, mida peaksid otsima. Näiteks puudri jaoks mõeldud suusad on tavaliselt laiemad, et pakkuda paremat ujuvust. Suusapikkuse ja -laiuse kaalumine

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.