Rohkema info nägemiseks:

PUIDUTÖÖSTUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme eksklusiivne mööblitootja, kes loob kohandatud köögimööblit, ergonoomilisi kontorilahendusi ja mugavaid magamistoa sisustusi, pakkudes personaalset käsitööd ja disaini vastavalt klientide vajadustele ja maitsele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Otsid unikaalset, vastupidavat ja stiilset mööblit oma koju või kontorisse? PUIDUTÖÖSTUS OÜ on usaldusväärne partner, kes valmistab kvaliteetset mööblit vastavalt sinu soovidele ja vajadustele. Meie ettevõte on spetsialiseerunud köögimööbli, kontorimööbli, elutoamööbli, magamistoamööbli ja garderoobide valmistamisele ning pakume ka paigaldusteenust.

Unista oma unistuste köögist ja meie meisterdisainerid aitavad sul luua täiusliku köögimööbli, mis sobib ideaalselt sinu maitsega. Olgu tegemist kaasaegse köögimööbli või klassikalise stiiliga, meie eksperdid valmistavad selle kõrgekvaliteedilisest puidust, tagades vastupidavuse ja elegantsi. Toimiv ja mugav kontorikeskkond on töötulemuste võti. Meie kogenud meistrid valmistavad praktilist ja samas kaasaegset kontorimööblit, mis vastab täpselt sinu äri vajadustele, tagades produktiivse töökeskkonna.

Elutuba on koht, kus jagatakse mälestusi ja veedetakse kvaliteetaega perega. Pakume laia valikut stiilseid ja funktsionaalseid elutoamööblilahendusi, mis muudavad sinu kodu hubaseks ja meeldivaks paigaks. Hea uni algab õigest magamistoamööblist. Meie meisterlikult valmistatud magamistoamööbel tagab mitte ainult mugavuse, vaid lisab ka elegantsi sinu magamistoale, muutes selle tõeliseks puhkeparadiisiks.

Korralikult organiseeritud garderoob aitab hoida sinu riideid ja aksessuaare korras. Valmistame personaalseid garderoobisüsteeme, mis on loodud vastavalt sinu garderoobi vajadustele, olgu see siis ruumikas walk-in garderoob või kompaktne sisseehitatud lahendus.

PUIDUTÖÖSTUS OÜ eristub oma pühendumusega kvaliteedile, täpsusele ja individuaalsele lähenemisele. Meie meeskond koosneb kogenud mööblispetsialistidest, kes on pühendunud oma töö täiuslikkusele. Meie mööbel valmib kvaliteetsetest materjalidest, tagades vastupidavuse ja esteetilise ilu.

Oleme valmis aitama sul muuta oma kodu või kontor unikaalseks ja stiilseks paigaks, mis vastab täpselt sinu ootustele. Võta meiega ühendust juba täna ja räägi meile oma ideedest. Meie professionaalne meeskond on siin, et pakkuda sulle parimat nõu ja leida just sinu vajadustele sobivaim lahendus. Usalda meid oma mööblivajaduste realiseerimisel ja naudi elu kauni ja funktsionaalse mööbli keskel!

PUIDUTÖÖSTUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta O.

Töö oli kiire ja kvaliteetne. Kontorimööbel näeb suurepärane välja.

- Liis D.

Magamistoa mööbel on just selline, nagu unistasin. Suurepärane teenindus ja paindlikkus!

- Jaak R.

Elutoamööbel ületas kõik ootused. Hindan nende tähelepanelikkust ja loovust.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

PUIDUTÖÖSTUS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Puidutööstus, mis on tuntud oma kvaliteetse puidust mööbli poolest, alustas oma tegevust 2011. aasta jaanuaris. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud kohandatud puidust köögi-, kontori- ja muu mööbli valmistamisele, mis on kujundatud vastavalt klientide individuaalsetele vajadustele ja eelistustele. OÜ Puidutööstus on oma toodete kvaliteedi ja disaini poolest hinnatud peamiselt Eesti turul, kus suurem osa nende tellitud mööblist müüakse. Vaadates ettevõtte finantsnäitajaid, on selge, et OÜ Puidutööstus on stabiilne ja kasumlik ettevõte. 2022. aasta aruandeperioodi müügitulu oli 108

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas eritellimusel valminud köögimööbelmuudab Sinu köögi unistuste ruumiks

Köök – see on koht, kus kohtub maitsemeelte pidu ja südame soojus. See on ruum, kus toimuvad kirglikud kulinaarsed katsetused ja jagatakse pere ja sõpradega eri
ssb.ee
Köök – see on koht, kus kohtub maitsemeelte pidu ja südame soojus. See on ruum, kus toimuvad kirglikud kulinaarsed katsetused ja jagatakse pere ja sõpradega erilisi hetki. Köök on kodu süda, mis peab olema mitte ainult funktsionaalne, vaid ka stiilne ja inspireeriv paik. Meie uusim artikkel kutsutakse sind avastama köögimööbli imelist maailma, kus meie kohandatud lahendused muudavad sinu köögi mitte ainult praktiliseks, vaid ka unistuste tsooniks, kus iga hetk muutub eriliseks. Köögimööbel on rohkem kui lihtsalt kapid ja sahtlid – see on osa sinu kodu identiteedist. Kas sina unistad avatud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.