Rohkema info nägemiseks:

ILMAPRESS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 245; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta ILMAPRESS OÜ kohta arvamuslugu!"

ILMAPRESS OÜ hetkeolukord

Juba 245 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Kirjastus IlmaPress pakkus aastal 2023 koostööpartneritele trükiste kujundamise ja koostamise teenust, kujundas veebilehti ja andis klientidele trükitehnilist abi.

2023. aastal anti välja uustrükke, mis kõik olid müügi mõttes kasumlikud projektid.

Samuti tegeles kirjastus kirjanduse populariseerimise ja uute trükiprojektide ettevalmistamisega.

2023. aastal müüdi ka valmisolevat toodangut, korrastati ja vähendati laoseise, uuendati müügilepinguid ja kohtuti koostööpartneritega uute projektide kooskõlastamiseks.

Kirjastuse tegevus hoiti projektipõhisena, samamoodi jätkatakse ka 2023. aastal.

Kirjastuse tegevuse muutmisega kaasnesid ühekordsed kulud, mis viisid kirjastuse kapitali alla seaduses lubatu, kuid muudatused olid hädavajalikud tegevuse kasumlikumaks muutmisel.

Kirjastuse IlmaPress tegevus aastal 2023: 1. Pakuti kujundus- ja kirjastamisteenuseid Eesti ja Soome koostööpartneritele.

Tellijaid nõustati tüpograafilistes ja tehnilistes küsimustes.

2. Kirjastus IlmaPress valmistas trükiks ette nelja tuntud autori raamatu „Isa sokk on spordimees“. Raamatuga jäid rahule nii autorid kui kirjastus, projekt oli aastaks 2024 kasumlik.

3. Jätkati koostööd Poola trükikojaga, kelle abil täideti kõik raamatutellimused.

Trükiteenust ostetakse välismaalt sisse just soodsama hinna ja paindliku pakkumise tõttu, mis võimaldab ette valmistada pisitiraaže.

4. Anti välja Sverre Lasni uus romaan „Magushapu“. Projekt oli edukas.

Aastaks 2024. prognoosib kirjastus IlmaPress oma tegevusele järgmisi suundi: a) kujundatakse klientidele veebilehti, pakutakse veebilehtede hooldamise ja täiendamise teenust b) jätkatakse kirjastuse osanike raamatute avaldamist ja neile honoraride maksmist c) trükitakse tellijatele kuni 300 eksemplarise trükiarvuga tiraaže d) antakse välja lasteraamat „Isa sokk on spordimees“, sest sarja eelmised versioonid on alati olnud edukad.

e) toetatakse väärtkirjanduse ilmumist ja tegeletakse eriprojektidega.

ILMAPRESS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.