Rohkema info nägemiseks:

ACUTE TRANSLATIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 154; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta ACUTE TRANSLATIONS OÜ kohta arvamuslugu!"

ACUTE TRANSLATIONS OÜ hetkeolukord

Juba 154 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Acute Translations alustas tegevust 2011. aasta veebruaris. Peamiseks tegevusalaks on kirjalike tõlketeenuste osutamine. Spetsialiseerutud on eelkõige inglise ja saksa keelest eesti keelde tõlkimisele ning eestikeelsete tõlketekstide toimetamisele. Lõviosa tõlkeprojektidest puudutavad masinaehitust, elektriseadmeid ja elektroonikat, kuid palju on ka turundus- ja psühholoogia-alaseid tekste. Viimastel aastatel on Acute

Translations teinud 3/4 tõlgetest saksa keelest eesti keelde. Tõenäoliselt ei kasva ka järgmistel aastate inglisekeelsete projektide osakaal.

Võrreldes viimase kahe aastaga on tõlketurg muutunud keerulisemaks masintõlke kiire arengu tõttu. Tagajärjeks on väiksemad töömahud ja pikemad hinnaläbirääkimised. Kuna tõlkebürood püüavad oma kasumit kasvatada erinevate tõlketööriistade abiga, siis kavatseb Acute

Translations kasutada kaht järgmist lähenemist kasumi hoidmiseks ja kasvatamiseks. Esiteks tuleb kaaluda masintõlke toimetamise teenuse pakkumist. Kuigi selle teenusega võib kasvada tõlkevigade protsent ja kuna masintõlke toimetamine on aeganõudvam, siis ei saa olla kindel, mis ulatuses Acute Translations antud teenust pakkuma hakkab. Sellegipoolest kuulub see tulevastel aastatel pakutavate teenuste hulka. Teiseks tuleb investeerida tõlkeprogrammidesse. Hetkel on ettevõttes kasutusel peamiselt üks tõlkeprogramm. Kindlasti tuleb arvestada sellega, et olemasolevat tõlkeprogrammi tuleb iga paari aasta tagant ajakohastada. Lisaks tuleb aga kaaluda täiendava tõlkeprogrammi ostmist, kuna sellega kasvab täiendavate tõlkebüroodega koostöötamise tõenäosus.

OÜ Acute Translations 2023. aasta müügitulu moodustas 41 414 eurot. Peamisteks klientideks on Euroopa Liidu riikide ettevõtted.

Majandusaasta tulemiks kujunes kasum summas 22 496 eurot.

Järgnevate majandusaastate põhiarengusuundadeks on: 1. uute klientide leidmine, lisades keelekombinatsioone ning tellides tõlketeenuseid väljast; 2. teenuse kvaliteedi ja kättesaadavuse tõstmine.

ACUTE TRANSLATIONS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.