Rohkema info nägemiseks:

ELEKTEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1382; jälgijaid - 18. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta ELEKTEST OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast ELEKTEST OÜ, kus meie missiooniks on pakkuda teile terviklikke lahendusi nii teie sõidu- kui ka elektrivajadustele. Kirglikkusega tipptaseme poole ja kvaliteedile pühendumisega oleme saanud usaldusväärseks partneriks lugematutele klientidele, kes otsivad professionaalseid sõidukursuseid, tipptasemel elektritooteid ja ekspertteenuseid.

Meie teekond algas visiooniga inimeste ja ettevõtete võimestamisest. Mõistame usaldusväärse transpordi tähtsust ja elektri kriitilist rolli meie igapäevaelus. Seetõttu pakume laia valikut autovaruosi ja päikesepaneele, tagades, et teil on juurdepääs parimatele toodetele, et hoida oma elu liikumises ja ruumid elektriga varustatud.

Meie valikus olevad automaatkaitselülitid, harukarbid ja paigaldustööriistad on loodud vastama kõrgeimatele ohutus- ja efektiivsusstandarditele. Olgu te professionaalne elektrik või isetegija, meie tooted on kohandatud toetama teie projekte täpsuse ja vastupidavusega.

Neile, kes soovivad päikeseenergia jõudu rakendada, on meie päikesepaneelid meie pühendumuse tunnistajaks jätkusuutlikele energialahendustele. Me juhime teid protsessi läbi, aidates mõista, miks õigete päikesepaneelide valimine on oluline ja kuidas meie pakkumised võivad rahuldada teie energiavajadusi.

Meie teenused ulatuvad kaugemale toodetest. Oleme uhked oma betoonitööde, elektritööde ja automaatikatööde üle, mida pakub kogenud professionaalide meeskond, kes tagab, et iga töö on tehtud kõrgeima standardi järgi.

ELEKTEST OÜs usume hariduse jõusse. Meie B-kategooria sõidukursused ja lõppastme libedasõidukoolitus on loodud selleks, et varustada teid oskuste ja enesekindlusega, mis on vajalikud teede ohutuks ja tõhusaks läbimiseks.

Meie slogan, 'Juhime teid õigesti, toites teie elu!' võtab kokku meie kahekordse keskendumise autotööstuse tipptasemele ja elektrialasele ekspertiisile. Kutsume teid uurima meie tooteid, registreeruma meie kursustele ja kogema professionaalse kvaliteedi erinevust.

Liituge meie teekonnaga ja laske ELEKTEST OÜ juhtida teid õigesti ja toita teie elu!

uuri lisaks!

ELEKTEST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Merit K.

Väga positiivne kogemus!

- Katri R.

Soovitan kindlasti!

- Mart L.

Meeldiv suhtlus, asjalikud nõuanded ja kiire lahendus

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 nõuannet kategooria b sõidueksami sooritamiseks

Kategooria B juhiluba on hädavajalik igaühele, kes soovib seaduslikult juhtida autosid ja kergeid sõidukeid. See on kõige levinum juhilubade tüüp, mis lubab juhtida sõidukeid kuni 3500 kg kuni 8 reisijakohaga. Kategooria B sõidueksami sooritamine on oluline verstapost. See ei anna mitte ainult vabadust sõita, vaid tagab ka, et teil on vajalikud oskused ohutult ja vastutustundlikult liikluses toime tulla. Nõuanne 1: Tutvu sõidukiga On oluline tunda oma sõiduki juhtimisseadmeid ja tagada selle hea hooldus. Tutvu kõigi funktsioonidega, alates suunatuledest kuni hädaabipidurini, ja veendu, et

Dropdown

kõik artiklid

Päikesepaneelide paigaldamise eelised kodus

Fotogalvaanilised (PV) paneelid, tuntud ka kui päikesepaneelid, on seadmed, mis muundavad päikesevalguse elektrienergiaks. Need koosnevad pooljuhtmaterjalidest
ssb.ee
Fotogalvaanilised (PV) paneelid, tuntud ka kui päikesepaneelid, on seadmed, mis muundavad päikesevalguse elektrienergiaks. Need koosnevad pooljuhtmaterjalidest valmistatud fotogalvaanilistest rakkudest. Kui päikesevalgus neid rakke tabab, paneb see elektronid liikuma, mis genereerib elektrivoolu. Seda protsessi tuntakse fotogalvaanilise efektina. Elamu päikeseenergia on muutunud populaarseks kui jätkusuutlik ja kulutõhus alternatiiv traditsioonilistele elektrienergia allikatele. Tehnoloogia arengu ja keskkonnateadlikkuse suurenemisega kaaluvad üha enam koduomanikke PV-paneelide paigaldamist

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.