Rohkema info nägemiseks:

INFRAROAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 8159; jälgijaid - 44. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta INFRAROAD OÜ kohta arvamuslugu!"

INFRAROAD OÜ hetkeolukord

Juba 8159 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 44 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 7 korda.

Tegevusaruanne 2023

InfraRoad OÜ on 2011.a. asutatud ettevõte, mis tegeleb teede, platside ja kommunikatsioonide ehitusega peatöövõtu kui ka alltöövõtu korras.

Samuti pakume Tellijatele nõustamise teenust teedeehitusega seonduvalt. InfraRoad OÜ on fokusseerinud oma tegevuse teedeehitus objektidele maksumusega kuni 1 miljon eurot.

2023.a. keskenduti riigihangetele ja aasta lõpus suunati fookus eratellijatele, kuna teedeehituslikud riigihanked on vähenenud ja vähenevad veel aastatel 2024 – 2027.a.

2023.a. oli ettevõte jaoks kasumlik. Ettevõtte juhtkond on rahul 2023.a. keskpaigas alustatud muudatustega ettevõtte üldstruktuuris ja muudatuste sisseviimisega ettevõtte juhtimises. Muudatusi jätkatakse kuni 2025.a. keskpaigani. Muudatuste peamised eesmärgid on keskkonnasäästlikus, parem ja kiirem ettevõttesisene kommunikatsioon, professionaalsem dokumendihaldus ja protsesside nüüdisajastamine/parendamine.

2023.a lõpul otsustati muuta kontori asukohta Tallinnas ja 2024.a. algul liiguti uuele tegevusaadressile Pärnu mnt 141, Tallinn. Peamiseks põhjuseks oli kulude kokkuhoiu soov, sest peale Covidit töötasid paljud inimesed kodus ja kontor seisis suurema osa ajast tühjana.

InfraRoad jätkab investeeringuid Bildly OÜ digitaalsesse dokumendihalduse tarkvara arendamisse ja edendamisse. 2023.a. aasta lõpul tehtud otsusega investeeritakse keskkonnasäästlikuma rasketehnika soetamisse 2024.a. ja võetakse eesmärgiks 2025.a. keskpaigaks rakendada ettevõttes rohkem jätkusuutliku ettevõtlust ja kanda rohkem vastutust antud tegevuses tulevikku vaadates.

Kokkuvõtvalt näeme, et 2024.a. kui ka 2025.a tulevad turul väga pingsad kuna tihenenud konkurents ja vähenenud töömahud tähendavad suuremat survet töö leidmisel. Samas oleme märganud, et Tellijad on hakanud hindama rohkem kvaliteeti, tähtaegadest kinni pidamist ja meie poolset kaasamõtlemist, mis peaks oleme just meie edu alus ja mida saame tulevikus ära kasutada eelisena teiste ettevõtete ees.

Peamised suhtarvud: 2023 2022

Käibe kasv (%) -4 -47

Puhasrentaablus (%) 4 -1

Suhtarvude arvutamisel kasutatavad valemid: * Käibe kasv (%) = aruandeaasta müügitulu / eelmise majandusaasta müügitulu *100-100 *Puhasrentaablus (%) = puhaskasum (kahjum) /müügitulu*100

INFRAROAD OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.