Rohkema info nägemiseks:

KEHA JA MEELE TASAKAAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 266; jälgijaid - 5. Arvustusi - 5; Artikleid 2+ "Kirjuta KEHA JA MEELE kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere! Olen Reet Kermas ja olen Keha ja Meele Tasakaal OÜ asutaja. Minu ettevõtte eesmärk on aidata inimestel saavutada tasakaal ja tervis, pakkudes professionaalset kogemusnõustamist ning kehatehnikaid, mis toetavad nii vaimset kui füüsilist heaolu.

Minu teekond tervise ja heaolu maailmas algas isiklikest kogemustest. Olen kogu elu olnud seotud spordi ja liikumisega, kuid olen pidanud silmitsi seisma tõsiste tervisemuredega, sealhulgas liigeste endoproteesimise operatsioonide ja pikaajalise taastumisega. Need kogemused on andnud mulle sügava arusaamise keha ja vaimu tihedast seotusest, samuti empaatia ja teadmised, kuidas toetada teisi sarnastes olukordades.

Keha ja Meele Tasakaal OÜ pakub laia valikut teenuseid, mis hõlmavad nii individuaalset kogemusnõustamist kui ka Pilatese tundide juhendamist. Kogemusnõustamise raames pakun toimetulekustrateegiaid ja toetust neile, kes seisavad silmitsi tervisemurede, vaimsete väljakutsete või taastumisprotsesside vajadustega. Oma isiklikud kogemused on aidanud mul luua lähenemisviisi, mis on empaatiline ja toetav, aidates klientidel leida lahendusi ja jagada kogemusi, mis võivad nende olukorda parandada.

Pilatese õpetajana pakun klassikalisi Pilatese tunde, mis keskenduvad kehahoiakule, paindlikkusele ja tugevusele. Olen välja töötanud oma ainulaadse lähenemise, mis on aidanud mul ise taastuda ja mis pakub klientidele tõhusat kehalist tuge. Tunnid on suunatud igas vanuses ja kehalises seisundis inimestele, sealhulgas neile, kes on läbinud liigeste endoproteesimise operatsioone või kellel on muid liigesehaiguse probleeme.

Lisaks pakun erialaseid konsultatsioone vaagnapõhjalihaste ja diastaasi küsimustes, samuti kaela- ja õlavöötmepingete leevendamisel. Olen läbinud arvukalt koolitusi ja kursusi, mis võimaldavad mul pakkuda kaasaegseid ja teadlikke lahendusi tervisemuredele. Minu eesmärk on anda igale kliendile individuaalset tähelepanu ja leida just nende vajadustele sobivad lahendused.

Keha ja Meele Tasakaal OÜ on koht, kus professionaalne meeskond jagab oma teadmisi ja pakub toimetulekustrateegiaid, mis aitavad igapäevaelu parandada. Usun, et igaühel on võimalik saavutada parem tervis ja heaolu, kui ollakse valmis andma endast parim. Ootan teid meie juurde, et koos leida sobivad lahendused ja toetada teie tervenemisteed!

kodulehele

KEHA JA MEELE TASAKAAL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Siiri S.

Suurepärane kogemusnõustamine, mis andis mulle lootust ja julgust edasi minna

- Laura R.

Tema toetav suhtumine ja kogemused aitasid mul leida rahu ja tugevuse taastumise teel.

- Reelika L.

Imeline nõustaja, kes pakkus mulle sooja tuge ja praktilisi nõuandeid, mis aitasid mu taastumisel märkimisväärselt.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Mis on kogemusnõustamine ja kuidas see saab sind aidata?

Me kõik oleme kuulnud ütlust „terves kehas terve vaim“. See tähendab, et inimese füüsiline ja vaimne heaolu on tihedalt seotud. Kui keha on hädas, peegelduvad need mured sageli meie meeltes ja vastupidi – kui meel on mures, kannatab ka keha. Seetõttu on oluline mõista, et tervet keha toetab terve meel ja vastupidi. Kogemusnõustamine on ainulaadne lähenemine, mis pakub tuge ja abi, kui kehalised vaevused on seotud vaimsete ja emotsionaalsete muredega. Kui arstid keskenduvad haiguse füüsilisele ravimisele, siis kogemusnõustaja aitab vaimsel tasandil. Ta on inimene, kes on ise sarnaseid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.