Rohkema info nägemiseks:

MAAPOISID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme teraviljakasvatusega, pakkudes põlluomanikele kvaliteetset maahaldusteenust alates mullaharimisest kuni saagikoristuseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Maapoisid OÜ maailma, kus mõistame, et tulemusrikas teraviljakasvatus nõuab mitte ainult pühendumist, vaid ka tarku ja jätkusuutlikke lahendusi. Meie ettevõte on spetsialiseerunud teraviljakasvatusele, pakkudes terviklikku teenust põlluomanikele, kes soovivad saada parimat oma maast ilma igapäevaste haldusmuredega tegelemata.

Maapoisid OÜ on põlluomanike usaldusväärne partner, pakkudes professionaalset maahaldusteenust. Me rendime maad põlluomanikelt, võttes enda kanda kogu põllu haldamise, alates mullaharimisest kuni koristuseni. Tagame, et teie maa on optimaalselt hooldatud, tagades samal ajal selle jätkusuutlikkuse ja viljakuse.

Meie teraviljakasvatuse teenused tuginevad kaasaegsetele põllumajandustehnoloogiatele, aidates maksimeerida saagikust ja vähendada keskkonnamõjusid. GPS-põhine traktorite juhtimine, andurid ja automatiseeritud süsteemid on vaid mõned näited meie innovatsioonist, mis aitavad tagada efektiivse ja ressursisäästliku põllumajanduse.

Maapoisid OÜ ei ole lihtsalt maahaldur – oleme teie partner edukas teraviljakasvatuses. Meie teenuste eesmärk on vabastada teid igapäevastest haldusküsimustest, et saaksite keskenduda oma äri arendamisele. Rendime maad, hoolitseme põllu eest ja saame vilja, nii et teie saate rahuliku meelega jälgida, kuidas teie investeeringud kasvavad.

Meie meeskond koosneb kogenud põllumajandusprofessionaalidest, kes mõistavad teie vajadusi. Panustame pikaajalistesse lahendustesse, mis tagavad teie maa säilimise ja viljakuse. Kasutame kaasaegseid tehnoloogiaid, et tagada efektiivne ja keskkonnasõbralik teraviljakasvatus. Teie rahulolu on meie prioriteet, ja oleme alati valmis kuulama teie individuaalseid vajadusi.

Kui soovite oma maa usaldada professionaalsele ja pühendunud meeskonnale, võtke meiega ühendust juba täna. Maapoisid OÜ on valmis pakkuma teile parimat teraviljakasvatuse lahendust, mis vastab teie unikaalsetele vajadustele. Oleme siin, et teie investeeringud kannaksid vilja.

Kontakt:

+372 506 9496

MAAPOISID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart

Tõhus ja professionaalne teenindus, soovitan kindlasti.

- Peeter

Positiivne kogemus - ausad, kiired ja abivalmid.

- Jaan

Hindan nende asjatundlikkust ja kiireid lahendusi.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MAAPOISID OÜ tegevusaruanne 2022

Maapoisid OÜ tegevusaruanne 2022 a. Maapoisid OÜ on asutatud 2011. aastal. Põhitegevusalaks on teravilja kasvatamine ja müük. Maapoisid OÜ üheteistkümnes tegevusaasta kulges plaanipäraselt. 2021. a sügisel külvasime talinisu, ja talirapsi, 2022. a. kevadel hernest. uba, otra ja suvirapsi. Vili talvitus keskmiselt ja põllumajandusliku tootmise pikaajalisest tsüklist tingituna saime müügitulu 2022. a. sügisel. Soetasime ettevõttele kombaini Claas ja teravilja kombikülviku Horcsh. Osaühingusse palkasime 1 täiskohaga spetsialisti. Hooajal on palgatud lisaks 1 tähtajalise lepinguga töötaja.

Dropdown

kõik artiklid

Mahepõllumajanduslike teraviljade kasvatamise eelised

Mahepõllumajandus on terviklik tootmise juhtimissüsteem, mis edendab ja tugevdab ökosüsteemi tervist, sealhulgas elurikkust, bioloogilisi tsükleid ja mulla biol
ssb.ee
Mahepõllumajandus on terviklik tootmise juhtimissüsteem, mis edendab ja tugevdab ökosüsteemi tervist, sealhulgas elurikkust, bioloogilisi tsükleid ja mulla bioloogilist aktiivsust. See põhineb minimaalsel väljastpoolt pärinevate sisendite kasutamisel ja juhtimispraktikatel, mis taastavad, hoiavad ja tugevdavad ökoloogilist harmooniat. Terviseteadlikumate ja keskkonnateadlikumate tarbijate arvu suurenemisega on mahepõllumajanduslike teraviljade nõudlus märkimisväärselt kasvanud. Seda muutust veab arusaam, et mahepõllumajanduslikud teraviljad on paremad nii inimese tervisele kui ka keskkonnale.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.