Rohkema info nägemiseks:

KORBERI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2857; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KORBERI OÜ kohta arvamuslugu!"

KORBERI OÜ hetkeolukord

Juba 2857 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

Osaühing Korberi põhitegevuseks on elamute rekonstrueerimine, rajatiste ehitustööd, samuti uute ehitiste ehitamine Eesti Vabariigis.

Korberi OÜ alustas tegevust 2011.aastal.

Seoses täiemahulise sõja algusega 2022.aastal Ukrainas muutus kogu elukorraldus terves maailmas. See väljendus eelkõige ehitusmaterjalide kallinemises mis tegi muidugi ettevaatlikuks nii tellijad kui ka ehitajad. Rääkimata ehitushindade tõusust ja võimatusest ennustada üldse kuidas edasi minna. Sama olukord jätkus ka 2023.aastal. Tellijad endiselt ettevaatlikud ja muretsevad kõrgete laenuintresside pärast. Riigi tellimused ehitamiseks on hoopis vähenenud.

Saaremaa tingimustes on majandus ikkagi mõjutatud suletud piirkonna eripäradega ja väga raske on ennustada milliseks järgnevad aastad kujunevad.

2023. aastal loodi Korberi OÜ töötajate baasil uus ettevõte. Korberi OÜ lõpetab pooleliolevad lepingud ja kasutab selleks tööjõudu, mida rendib uuelt loodud ettevõttelt Korberi Ehitus OÜ, kuhu viidi üle töötajad.

Juhtkond usub, et on võtnud tarvitusele kõik meetmed, et säilitada ettevõtte jätkusuutlikkus.

Tööde tegemiseks on kasutatud alltöövõtjaid.

Juhatuse liikmele ei makstud dividende 2023.aastal.

KORBERI OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.