Rohkema info nägemiseks:

RENOMEISTER OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1792; jälgijaid - 13. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RENOMEISTER OÜ kohta arvamuslugu!"

RENOMEISTER OÜ hetkeolukord

Juba 1792 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

OÜ Renomeister on asutatud 2011. aastal Eestis. Aruandeperioodil ettevõtte põhitegevusala on ehituse teenuste teostamine.

Tulud ja kasum

Aruandeaastal osaühingu müügitulu on 114 741 euro ning puhaskasum on 10 125 euro.

Personal

Keskmine töötajate arv majandusaastal oli 3 töötajat ning palgakulud koos maksudega moodustasid 27 795 euro.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Osaühingu eesmärgiks on jätkata tegevust põhivaldkonnas. Põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on teenuste valiku täiustamine, klientide arvu suurendamine, firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine.

OÜ Renomeister raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil ei ole toimunud olulisi sündmusi, mis ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes.

RENOMEISTER OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.