Rohkema info nägemiseks:

IFHALJASTUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud elujõuliste muruplatside loomisele ja hooldamisele, aia põhjalikule puhastamisele ja lillevaipade paigaldamisele, pakkudes samal ajal ka olulisi teenuseid nagu puude lõikamine, kändude freesimine ja praktiliste struktuuride nagu prügila ehitamine.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus looduse elujõud kohtub maastikukujunduse kunstiga. IFHALJASTUS OÜ juures ei ole me ainult aedade hooldamisega tegelev ettevõte; me loome ökosüsteeme. Meie missiooniks on tuua õuealade lopsakus otse teie ukse ette.

Meie ekspertiis peitub muru rajamises ja hooldamises, viljapuude koristamises ning kraavide ehitamises ja puhastamises. Kuid meie uhkus ja rõõm tulevad meie uuenduslikust lille vaipade paigaldamise teenusest. Kujutage ette looduse parimate värvide lõuendi lahti rullimist meie Turfquick lillevaipadega – see on sama lihtne kui unistuse lahti rullimine.

Need lillevaibad ei ole lihtsalt toode; need on meie pühendumuse tunnistajaks ilule ja jätkusuutlikkusele. Valmistatud veesäilitava tekstiilkangast, mis on kaetud erinevate niidulillede seemnetega, tagavad meie lille vaibad, et seemned püsivad paigal, pakkudes täiuslikku külvitihedust ja liikide jaotust. Olgu teil soov kaunistada väikest lillepeenart, õitsevat põllu serva või kujundada terve niit, meie lille vaibad on mitmekülgsed, kergesti vormitavad ja 100% biolagunevad.

Kui kangas õrnalt 8-12 nädala jooksul laguneb, jätab see maha lillede vaiba, mis mitte ainult ei tõsta teie ruumi esteetikat, vaid toetab ka kohalikku bioloogilist mitmekesisust, meelitades ligi mesilasi, liblikaid ja muid kasulikke putukaid. Valige meie seemnesegude valikust, igaüks on loodud ainulaadse elupaiga loomiseks: Aastane Niit, Madal Niit, Putukate Paradiis, Värvide Paradiis ja Segatud Niit.

Meie teenused ulatuvad kaugemale lillevaipade ilust. Oleme osavad puutüve freesimises, hauaplatside rajamises ja piirdeaiatöödes. Meie aia koristustööd tagavad, et teie väliala püsib laitmatu, samal ajal kui meie väikelaaduri teenus ja prügimajade ehitus lisavad esteetikale praktilisust.

IFHALJASTUS OÜ-s oleme pühendunud tipptaseme saavutamisele igas istutatud seemnes ja igas rajatud murus. Meie pühendumus teie aia tervisele ja ilule on järjekindel. Muudame teie väliala rohelisemaks maailmaks, üks aed korraga. Võtke meiega ühendust täna aadressil ivo@ifhaljastus.ee või helistage meile numbril +372 55 637 666, et alustada teekonda elavama ja keskkonnasõbralikuma aia poole.

IFHALJASTUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

IFHALJASTUS OÜ tegevusaruanne 2022

Ifhaljastus OÜ asub Viimsi vallas, oü tegeleb haljastustöödega . Äriühingus palgalist tööjõudu ei ole,juhatuse liikmetele ei ole tasu makstud.

Dropdown

kõik artiklid

Mis on mitmekesise lilleaia saladus?

Bioloogiline mitmekesisus on loodusmaailma vürts ja see on eriti märgatav hästi planeeritud lillekattega aia kirjus vaibas. Mitmekesine aed pakub mitte ainult s
ssb.ee
Bioloogiline mitmekesisus on loodusmaailma vürts ja see on eriti märgatav hästi planeeritud lillekattega aia kirjus vaibas. Mitmekesine aed pakub mitte ainult silmailu, vaid toetab ka rikkalikku elurikkust, andes panuse meie planeedi ökoloogilisse tervisesse. Lillekatte kontseptsiooni mõistmine Lillekattega aed on maastikukujunduse lähenemine, mis loob tiheda ja värvika maakatte, meenutades üht lopsakat, elavat vaipa. See on disain, mis eelistab sorti, tekstuuri ja värvi, et luua visuaalselt rabav ja ökoloogiliselt rikas keskkond. Visuaalse atraktiivsuse suurendamine Suurenenud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.